Accesorii de baza pentru telefoane

Indiferent de ce marca de telefon ai, exista cateva accesorii de baza care trebuiesc cumparate atat pentru protectia telefonului tau, dar si pentru incarcarea acestuia. Avand in vedere faptul ca telefoanele devin din ce in ce mai scumpe si din ce in ce mai fragile, mai sensibile, au nevoie de acestea accesorii pentru a le proteja. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt accesoriile de baza pe care ar trebui sa le ai.

Incarcatorul este accesoriul care ar trebui sa vina de fiecare data cand cumperi un telefon nou, la pachet cu acesta. Fara un incarcator, bateria telefonului tau nu va putea rezista pana la nesfarsit. La telefoanele cel mai noi, care au incarcare wireless, incarcatorul wireless nu vine de obicei in cutie cu telefonul, deci acesta va trebui cumparat. 

Folia este urmatorul accesoriu de care ai mare nevoie pentru protectia telefonului tau. Daca ti-ai cumparat de exemplu, un Iphone 7 Plus, asigura-te ca ii vei cumpara cat mai repede o folie pentru ca nu cumva sa il scapi, iar ecranul sa se sparga si sa ai nevoie de o schimbare a sticlei la Iphone 7 Plus, care te va costa destul de mult. Folia are un rol foarte important in protectia telefonului tau si nu te va deranja pentru ca nici macar nu iti vei da seama ca o ai pe telefon, pentru ca nu este atat de sesizabila, deci nu te va deranja.

La fel de important ca si folia mai este husa. La fel ca folia si aceasta ar trebui cumparata cat mai repede dupa cumpararea telefonul, care ii asigura o protectie a spatelui in principiu. Dar exista mai multe modele de huse, de spate din silicon cu diferite culori si modele imprimate, dar si tip carte care acopera atat spatele cat si ecranul telefonului, care la randul lor se gasesc intr-o varietate foarte mare. Husa poate fi considerata si ca un accesoriu in adevarat sens al cuvantului, pentru ca poate avea chiar si rolul de a-ti infrumuseta telefonul. 

Un alt accesoriu legat de incarcare este bateria externa, care in ultimii cativa ani a devenit un accesoriu foarte indragit de multe persoane. Este foarte eficienta atunci cand nu mai ai baterie si nu te afli intr-un loc unde sa ai o priza pentru a-ti pune telefonul al incarcat. Daca te afli intr-o astfel de situatie, bateria externa te va salva. 

Castile sunt un accesoriu foarte important pentru cei care asculta mereu muzica. Si acestea se gasesc in cutia in care vine si telefonul, dar daca vrei alte casti, mai performante, va trebui sa iti cumperi. 

Asadar, daca tu inca nu ai aceste accesorii, cred ca ar fi cazul sa le cumperi, pentru ca ele sunt accesoriile de baza atat pentru incarcarea telefonului tau, cat si pentru protectia acestuia. 

admin

Leave a Reply

Next Post

Cu si despre cafeaua buna - experienta la Cafea Plus

Fri Apr 9 , 2021
Se spune ca despre gusturi nu se discuta. Cu toate acestea avem repere general valabile cand vine vorba de ce inseamna o cafea buna. In primul rand, tine de calitatea cafelei, de boabe. Licoarea care ne revigoreaza este mai savuroasa daca sunt folosite boabe de cafea proaspat rasnite. Iar cafea […]