Am votat pentru prosperitatea patriei

Sunt putine situatile in care am sa mai fac asemena gesturi. Am votat la prima editie esec al RoBlogFestului. De ce esec ? Pentru ca la un numar atat de mare de candidati e imposibil sa faci o selectie obiectiva. Pentru ca in general lumea isi alege prietenii. Pentru ca blogurile cele mai cunoscute au sanselel cele mai mari. Pentru ca exista o diferenta intre bloggerii de meserie si cei ocazionali ca mine, iar concursul nu are cum sa tina cont de asemenea lucruri.

Cel mai important e ca a ramas totusi ca o sursa de schimb de informatii, schimb de linkuri si cam atat. Eu incerc totusi sa votez. Subiectiv, ca altfel nu se poate, voi alege niste bloguri si voi incerca sa evit votarea cunoscutilor.

Cel mai bun blog personal: Intotdeauna i-am admirat pe cei care pot sa debiteze tampenii interesante mai mult decat mine. Bucata asta de creier de spermatozoid a reusit: Groparu.

Cel mai bun blog colectiv: Pe baietii astia cinci mi imaginez stand la coltul blocului cu rangile in mana si discutand politica mondiala, incercand din rasputeri sa impiedice filmarea in Romania a urmatorului film cu Chuck Norris: Rezistenta Urbana.

Cel mai bun blog nou: S-a dovedit a fi cea mai grea categorie motiv pentru care aman votul.

Cel mai bine scris blog: Pentru o female ostrogoth with a butter knife, care ar merita sa castige si la categoria lipsa Cel mai bun blog feminin. Pur si simplu frumos: Irene’s Tea Mind.

Cel mai bun blog de divertisment: Pentru ca daca nu esti anti, trebuie sa fii anti-anti si cum nici un plus nu poate exista fara minus, nici un partid fara antipartid si nici un razboi fara nemtzi… tot asa avem nevoie de cei votati aici. Ar mai trebui sa castige si la categoria lipsa Cele mai comentate articole. Uitati-va la numarul de comentarii pe articole a celor de la: Sa radem cu Antifa.

Cel mai bun blog de muzica: Fara comentarii. Citeste, downlodeaza si cumparati bilete: Music Blog.

Cel mai bun blog de sport: Avem echipa… avem valoare… si il avem pe Tolo… adica Catalin Tolontan.

Cel mai bun blog: Sper ca nu v-ati indoit catusi de putin de votul meu pentru cel mai bun blog. L-as fi votat la toate categorile, dar am dat si altora din ciolan. Sper ca juriul concursului si cei care voteaza sa fie luminati de providenta si sa votez corespunzator cu realitatea. Cel mai bun blog din toate punctele de vedere: Dani Mocanu – I’m All Here In Black & White. Intrati pe RoBlogFest 2008, faceti-va cont si votati-ma. Daca nu vine sfarsitul lumii… dar oricum o sa fiti betonati pana atunci.

admin

Leave a Reply

Next Post

Speak Out vs Shut Up

Fri Nov 21 , 2008
A vorbi fara sa spui nimic. Studiu de caz pe niste pusti de vreo 20 de ani in asteptarea metroului. Eu si Burger. Cateva minute epuizate degeaba in incercarea unuia de a-i explica celuilalt cum poate sa fumeze la metrou. “Si frate… iei pachetul asa…. il deschizi asa.. ma-ntelegi ce […]

Ti-ar putea placea si