Americanii-s de vina…

…pentru ca nazistii nu au castigat razboiul, pentru blugi si bec, pentru paratraznet si pentru mare parte din evolutia stiintei, a tehnologiei si a tot ce ne inconjoara din punct de vedere tehnic. Afirmatia mea e valabila pentru secolul 20 si pentru inceputul nostru de veac. Argumentele ca defapt sunt chinezi, indieni, nigerieni, romani si toate nationalitatile de pe glob nu tine. Astia sunt americanii . Din momentul in care au obtinut viza sunt americani si cu asta basta.

Nu mai vreau sa aud aberatii ca americanii sunt prosti si inculti. Pentru cei care mai cred in asemenea mituri si au impresia ca americanii sunt cei de la MTV, ii invid in curtea oricarui liceu sau scoli gimnaziale din Romania. Fratilor, mergeti la derbedeii nostri romani si puneti-le intrebari din cultura generala si o sa radeti cu lacrimi. Asta presupunand ca voi stiti raspunsul corect. :D. Nici macar eu nu scriu foarte corect romaneste si am stat peste 17 ani in scoli.

Bughi Mambo Rag: “Space may be the final frontier, but it’s made in Hoolywood basements…”

La ultima incursiune a celor amintiti mai sus pe teritoriul romanesc, in cadrul unei intalniri in domeniul constructiilor, un profesor de seism de la Universitatea de Constructii din Bucuresti a afirmat ca “in Romania nu mai exista scoala de constructii de nivel superior”. Perfect de acord. Doua argumente am in acest sens. Primul tine de aplicabilitatea scazuta in practica a cunostintelor obtinute in facultate. Al doilea argument e o comparatie trista intre un profesor de peste ocean si aprope toti fostii mei profesori. Prof. Bijan O Aalami a facut o reprezentatie de zile mari si a dat o lectie tuturor profesorilor romani cu nasul mai presus decat IQ-ul. Sa consideri ca doua zile sunt suficiente pentru a initia niste ingineri intr-o disciplina aproape noua e dovada de curaj. Sa si poti realiza asa ceva e o adevarata arta didactica. Pentru detalii (doar pentru cunoscatori) puteti accesa ADAPT – Structural Concrete Software.

admin

Leave a Reply

Next Post

Zambiti, va rog ... or the highway

Mon Aug 17 , 2015
Not my way. Nu calea mea. Nu calea care trebuie. Calea fiecaruia e singura solutie. S-ar putea ca multi din cunoscutii mei sa se supere dupa articolul de azi. Nu asta e intentia mea. Nu stiu de ce incerc sa salvez omenirea, om cu om. Nu stiu de ce ma […]

Ti-ar putea placea si