Anti eu

Daca o tin tot asa risc ca toti punkerii si antifa-ii sa devina gelosi pe mine pentru ca le fur anti popularitatea. Tin sa multumesc grupului de oameni ce odata au fost elevi in E.Gojdu Oradea pentru onoarea si pentru laudele pe care mi le-au adresat prin intermediul celor doua bloguri anonime Nu eu si Mos eu 2008. Nu am de gand ca in continuare sa multumesc parintilor, lui Dumnezeu si nici academiei. Am sa-mi iau premiul, am sa-mi pastrez grandomania si promit sa o cresc ca pe propriul meu copil. Astept cu nerabdare sa fiu desconsiderat si de curand decedatul Timur.

Si daca, conform spuselor voastre am trecut in Anul eu, atunci pazea ca se vorbeste cu precipitati si se consuma bere in exces. Cat despre scaderea timpului alocat prestarii de autofeedback, acesta s-a redus substantial datorita musulmanilor.

P.S. Dragos, get a job !!!

:))

admin

Leave a Reply

Next Post

Havana Lounge...

Mon Feb 11 , 2008
… sau ce a mai ramas din Buena Vista Social Club. Intrare de ciocolata si dansatori pe ritmurile cubaneze ale anilor ante-revolutionari. Sala Palatului plina. Scena umpluta de 11. Nici un as in maneca. Nici o atmosfera incendiara. Nimic din ceea ce Compay Segundo sau Ibrahim Ferrer ar fi reusit […]

Ti-ar putea placea si