Apartamentele în regim hotelier, cea mai bună soluție pentru o cazare pe termen scurt în București

Când vine vorba despre găsirea unui loc de cazare, cele mai importante criterii de care ținem cont sunt confortul, prețul și locația. Iar pentru că, în ultima perioadă, toate acestea, și nu numai, se regăsesc mai degrabă în ofertele de cazare în apartamente închiriate în regim hotelier, clasicele pensiuni și hoteluri pierd tot mai mult teren în fața turiștilor.

În București, de exemplu, se fac închirieri în regim hotelier atât pentru grupuri mici de turiști, cât și pentru grupuri mari, indiferent de perioada anului în care se dorește vizitarea Capitalei sau de zona aleasă. Există inclusiv posibilitatea de a închiria o locuință în regim hotelier de lux, astfel că ofertele acoperă toată paleta de cereri venite din partea oricărui turist.

Așadar, fie că vorbim despre cei care vin în București în vacanță, pentru vizitarea orașului, fie că ne referim la oameni de afaceri care au nevoie de o cazare pe termen scurt în Capitală, închirierile în regim hotelier sunt la mare căutare indiferent de sezon, perioadă a săptămânii sau locație.

Ce avantaje oferă cazarea în regim hotelier?

În primul rând, acest tip de cazare te face să uiți de orice situație neplăcută poți întâmpina în clasicele unități hoteliere. Din cauza serviciilor de proastă calitate care lasă de dorit și le dau bătăi de cap turiștilor, lumea a început să ocolească interacțiunea cu personalul hotelier și optează pentru intimitate, confort și liniște, din dorința de a avea o ședere cât mai plăcută, o experiență frumoasă și sentimentul de a se simți ca acasă.

În plus, într-o cazare în regim hotelier personalul nu îți va mai sta pe cap, ba dimpotrivă îți asigură discreție maximă din toate punctele de vedere, inclusiv cel al locației.

Apartamente în regim hotelier în zona de nord a Bucureștiului

Pentru că, așa cum spuneam, printre cei care optează pentru o astfel de cazare se numără tot mai mulți oameni de afaceri și turiști străini, zona de nord a Capitalei este una dintre cele mai căutate zone.

De aceea, numeroase companii, precum My Hotel Apartments, pun la dispoziție apartamente de închiriat în locații ca Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa.

My Hotel Apartments oferă, în regim hotelier, apartamente cu 2 sau 3 camere, inclusiv apartamente de lux și apartamente pentru întâlniri de afaceri.

Iată care sunt dotările de care poți beneficia într-o astfel de cazare:

  • cadă hidromasaj;
  • aer condiționat;
  • televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm;
  • prosoape + lenjerie 5 stele;
  • pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit;
  • tacâmuri veselă pentru 6 persoane;
  • mașină de spălat rufe cu uscător;
  • mașină de spălat vase;
  • la cerere se asigură și servicii de călcat și spălat.

admin

Leave a Reply

Next Post

Inelele de logodnă cu diamant – cele mai populare bijuterii din lume

Wed Feb 21 , 2018
Diamantul nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Toată lumea știe că este cea mai valoroasă, cea mai rezistentă și cea mai frumoasă dintre pietrele prețioase, astfel că nici nu e de mirare faptul că inelul de logodnă cu diamant domină topul bijuteriilor la nivel mondial. Cu atât […]