Apeleaza la Stailer pentru a gasi saloane de cosmetica si styling din Targu Mures

La anumite evenimente fericite din viata noastra este imperios necesar sa aratam bine din toate punctele de vedere, dar mai ales din punctul de vedere al unei coafuri reusite. Daca cu tinuta putem sa improvizam sau sa purtam una mai veche cu accesorii noi, nu acelasi lucru se poate face in ceea ce priveste parul.

Acesta va avea nevoie de o forma estetica cat mai deosebita, care sa se armonizeze cu restul tinutei, dar si cu cerintele impuse de evenimentul la care participam.

Este important sa avem grija de acest detaliu, deoarece nu este o zi oarecare, in care sa putem lasa parul cat mai natural. Asadar, ce solutii avem la indemana pentru a arata bine intr-o zi speciala?

Programarea la salon cu cateva zile inainte este primul pas

In mod firesc, inainte de evenimentul respectiv atat doamnele, cat si domnii apeleaza la serviciile unui hairstylist, pentru aranjarea podoabei capilare. Dar se poate intampla ca in ziua programarii sa fie mai multe persoane pe lista salonului, ceea ce va duce la timp pierdut si la rezultate nu tocmai satisfacatoare.

De aceea, pentru a putea gasi in timp util saloane de cosmetica si styling din Targu Mures putem sa aplicam alta strategie si sa folosim o aplicatie care in cateva minute ne va ajuta cu programarea mult-dorita.

Aplicatia care te scoate din impas e doar la un click distanta

Daca iti doresti servicii profesioniste apeleaza cu incredere la aplicatia Stailer, care, in doar cateva minute, te va pune in legatura cu saloanele potrivite stilului tau, dar si cu profesionisti in acest domeniu.

Cu ajutorul ei cauti saloanele din orasul tau inainte de eveniment, te uiti la pozele clientilor si decizi cand si la ce ora este potrivit pentru tine sa obtii o programare la tratamente cu keratina pentru par in Targu Mures.

Este usor de folosit, nu necesita sa iti faci cont, asa ca da-i o sansa aplicatiei Stailer si vei ramane placut surprins de rezultate.

Ce se intampla daca evenimentul este programat in alt oras

Ne punem si genul acesta de intrebari mai ales daca evenimentul este unul de tip last minute si chiar nu am avut timpul necesar sa vizitam un salon din imediata noastra vecinatate.

Este foarte simplu, putem gasi un salon si in orasul in care ne deplasam si asta tot cu ajutorul magic al aplicatiei Stailer.

In plus, in saloanele respective putem sa recurgem si la tratamente pentru hranirea sau repararea podoabei capilare, precum si la vopsirea lui. Astfel, cu ajutorul aplicatiei Stailer putem face mai multe lucruri odata la salonul ales, inclusiv sa vedem care sunt preturile practicate. Vom putea in felul acesta sa alegem si in functie de bugetul personal.

Vom beneficia de asemenea si de pozele si recenziile clientilor anteriori iar, in felul acesta, ne vom face o idee daca stilul salonului se potriveste sau nu cu al nostru. De asemenea, fara telefoane inutile, programarea se poate schimba si pe alta zi sau la alta ora.

Pentru mai multe detalii privind aplicatia (dar si platforma) Stailer si modul in care poate fi folosita accesati pagina oficiala.

Contact: support@stailer.ro

admin

Leave a Reply

Next Post

Cele mai amuzante cadouri pentru barbati de Mos Nicolae

Thu Sep 29 , 2022
Cu ocazia sarbatorilor de iarna fiecare are prilejul sa ofere cadouri persoanelor pe care le iubeste cel mai mult. In fiecare an, fiecare isi pregateste ghetutele pentru a primi darul pe care il merita, in functie de cate fapte bune a facut. Poate ca si tu cauti acum o idee […]