Atunci cand urmeaza sa inchiriezi o masina si esti confuz – top sfaturi si intrebari

Rent a car a devenit aproape o obisnuita a celor comozi, dar si practici, care stiu ca daca au la dispozitie o masina se pot deplasa mai rapid oricand si oriunde.

De aceea, o calatorie – fie ea pe timp scurt sau mediu, implica de cele mai multe ori si alegerea unei masini de inchiriat. Procedura nu este lipsita de griji si dileme de tot felul, motiv pentru care iti venim in ajutor.

De este avantajos sa inchiriezi pe termen mediu sau lung?

Raspunsul este chiar simplu si evident – este vorba de pretul mai bun. Tarifele scad pe masura ce numarul de zile creste. Termenul de la care se aplica reducerea considerabila fata de pretul initial este diferit de la o agentie la alta. Asadar termen mediu de inchiriere poate fi cel intre 3 si 5 zile, iar lung tot ce trece de 8 zile.

Ce sunt taxele ascunse?

Un astfel de termen il cunosc cei care din pacate ajung sa colaboreze deficitar cu o agentie de profil. Se trezesc asadar datori cand inapoiaza masina, pentru ca nu li se comunica clar ce include pretul initial sau ce taxe sunt percepute la fiecare categorie de servicii.

Altfel spus este vorba de politica firmei si de serviciile acesteia, de comunicarea clara si de citirea cu atentie a contractului inainte de a-l semna.

Cum pot initia o procedura de rezervare?

Pentru ca tin pasul cu tendintele actuale, multe dintre agentiile de rent a car permit ca rezervarea unei masini sa fie posibila prin intermediul site-ului lor.

Ba chiar ofera prioritate celor care apeleaza la aceasta metoda. Este mai simplu decat crezi, mai rapid si fara costuri; accesezi pagina si completezi formularul. Daca nu faci fata, poti oricand sa suni un agent din cadrul firmei pentru a te ghida.

Ce masina aleg?

Aici este vorba de preferinte personale. Ar fi bine sa te gandesti la ce consum are masina, la ce drumuri faci, deci ce te intereseaza in mod special.

In jungla urbana spre exemplu vei gasi mai convenabila ideea de masina compacta. Pentru inchirieri auto Bucuresti vei gasi modele, marci diverse la aceasta clasa – fiecare agentie cu lista sa. Tine cont si de rezervarile din perioada dorita, pentru ca se prea poate sa nu reusesti sa ai parte de fix ceea ce ti-ai propus sa alegi.

Ce tip de asigurare am nevoie?

In principiu, tariful pe care il vei plati pentru inchiriere se refera doar la masina in cauza. Per total insa, pachetul de servicii de la firmele de rent a car includ asigurarea obligatorie pe care orice sofer trebuie sa o aiba. Dupa caz, vei dori si altele, platite extra: asigurare in caz de furt, in caz de vandalizare a bunului etc.

Inainte de a semna si de a fi sigur ca totul este conform cu dorintele tale, poti face o simulare de plata. Vei sti cu aproximatie ce ai de platit cu asigurarile dorite incluse.

Pentru optiuni variate, iata aici oferta unei firme de rent a car.

admin

Leave a Reply

Next Post

Cum putem creste viteza de incarcare a site-ului?

Mon Apr 8 , 2019
Viteza de incarcare a unui site este unul dintre cele mai importante criterii atunci când ne dorim un site de calitate, care sa ajunga in topul cautarilor Google. Pentru o viteza perfecta, avem nevoie ca pagina noastra web sa se incarce in sub o secunda, insa, desi pare usor, lucrurile […]