Brad de Craciun clasic, 3D sau FULL 3D

Atunci cand alegeti un brad de Craciun artificial, trebuie sa va ganditi mai intai de toate la ce fel de brad doriti sa obtineti, cat de realist trebuie sa arate bradul si cati bani sunteti dispus sa investiti.

Ca regula generala, cei mai accesibili brazi sunt cei clasici, realizati din materiale PVC. Desi acesti brazi au un aspect dens si simetric, ei nu arata la fel de realist ca versiunile 3D sau FULL 3D.

Brazii de Craciun 3D constau in ramuri realiste (PE) care sunt create prin turnarea ramurilor vii din cauciuc. Astfel de crengute realiste sunt plasate pe intreaga circumferinta a bradului, iar interiorul bradului este umplut cu crengute clasice din PVC pentru o mai mare densitate. Prin urmare, pentru brazii 3D vorbim de o combinatie de crengi 3D (PE) si PVC.

Cei mai pretentiosi clienti se orienteaza de obicei catre brazii de Craciun 3D, care sunt realizati in intregime din crengute 3D. Acesti brazi sunt mai scumpi, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca calitatea are un pret. Cu greu poti distinge un astfel de brad de unul viu.

Brad de Craciun 3D complet

Brazii de Craciun 3D complet (100% 3D) sunt realizati in intregime din ace 3D si, astfel, imita perfect un brad viu. Bradul de Craciun Full 3D este cel mai luxos si mai modern brad de Craciun de pe piata. Ramurile de ace moi 3D sunt fabricate din materiale PE (polietilena) de cea mai buna calitate, folosind cea mai recenta tehnologie.

Variatii de culoare

Zilele in care un brad de Craciun trebuia sa fie exclusiv verde au trecut de mult. Astazi, puteti alege intre diferite nuante de verde, brazi albi acoperiti de zapada groasa, brazi de Craciun cu ramuri usor acoperite de zapada sau brazi intr-o varietate de culori extravagante. Desi brazii verzi sunt inca cei mai populari, brazii de Craciun albi si inzapeziti devin din ce in ce mai populari in fiecare an.

Brazii de Craciun in argintiu inghetat sunt, de asemenea, un trend fierbinte, ceea ce ii face de neratat. Daca nu doriti sa folositi o multime de ornamente pentru a va decora bradul de Craciun, va oferim, de asemenea, brazi de Craciun decorati in mod natural si subtil, cum ar fi popularul brad de zapada 3D, molidul de cristal sau pinul argintiu cu cristale de gheata.

Cu si fara lumini

Brazii de Craciun artificiali cu iluminare LED sunt o tendinta absoluta. Acest tip de brad este potrivit pentru cei carora le place tehnologia moderna si nu doresc sa piarda timpul cu infasurarea nesfarsita a luminilor. Modelele de brad extrem de populare sunt 3D Spruce Exclusive cu iluminare LED si 3D Spruce Royal LED. In cazul brazilor de Craciun cu iluminare LED, trebuie sa va ganditi si la faptul ca pretul bradului va fi un pic mai mare in comparatie cu cel clasic.

Acestia si multi alti brazi de Craciun artificiali, exclusivi si luxosi, pot fi gasiti in magazinul nostru online svetstromcekov.sk, unde toata lumea are garantia ca isi va gasi unul. Ghidul nostru detaliat pentru clienti – Alegerea unui brad de Craciun – va poate ajuta, de asemenea, sa va decideti.

admin

Leave a Reply

Next Post

Alege GPS-ul favorit si descarca-l pe navigatie!

Mon Sep 26 , 2022
Inlocuitor al hartilor fizice, GPS-ul este probabil cea mai buna inventie. Prin satelit, acesta te localizeaza si face ca orice traseu sa fie mult mai simplu de efectuat. Cu ajutorul GPS-ului poti merge oriunde, fie ca esti cu masina, autobuzul sau chiar vei sa ajungi prin plimbare la o destinatie. […]