Ce contine un sistem din pompa submersibila cu presostat si vas tampon?

De foarte multe ori este nevoie de un sistem care sa contina o pompa submersibila cu presostat si vas tampon. Un asemenea kit face practic ca pompa submersibila sa fie folosita in sistem hidrofor pentru un randament crescut. Insa, acest tip de sistem pe cat este de preformant, pe atat este de echilibrat si de complex.

Ce contine un sistem din pompa submersibila cu presostat si vas tampon?

Un sistem din pompa submersibila cu presostat si vas tampon are mai multe componente. Fiecare  parte componenta este in perfecta relatie de conlucrare cu celelalte parti, creeand astfel un sistem integrat, perfect functional.

In functie de nevoile gospodariei se pot alege sisteme de pompa submersibila cu presostat si vas tampon de mai multe capacitati. Iata ce contine un sistem din pompa submersibila cu presostat si vas tampon de mari dimensiuni.

La magazinul shop-einstal.ro, un kit complet este format dintr-o pompa care trage apa de la 50 de metri adancime si un vas de expansiune de 60 de litri, are urmatoarele repere:

-pompa submersibila fabricatie Italia, Dab Idea 100m  (inaltime de pompare de 52 metri , debit pe ora de 2.4 mc, o putere utila de 750 W si o rezistenta la nisip de 40 g/m3, alimentata la tensiune de 220 V, cu o garantie de doi ani)

-un vas expansiune de 60 litri, orizontal, marca Global Water Solutions cu o garantie de 5 ani, cu membrana unica din cauciuc rezistent, cu o valva de aer capsulata si care este vopsit poliuretanic in doua straturi si  finisat cu grund epoxidic, cu o presiune maxima de lucru de 10 bari. Ce mai contine un sistem din pompa submersibila cu presostat si vas tampon?

Un set de pompa submersibila cu presostat si vas tampon mai contine un racord cu 5 cai pentru conectarea manometrului, a presostatului si a racordului antivibrant. Un manometru care masoara presiunea apei pana la 10 atmosfere.

De asemenea, pachetul mai este prevazut cu un presostat mecanic reglabil  pe o plaja de 1 pana la 6 bari  PT6, fabricat de Italtecnica, o supapa de 1 tol cu obturator metalic si un niplu de alama. Pentru ancorarea pompei pachetul contine o sfoara de 15 metri.

Practic, pentru realizarea instalatiei de pompa submersibila cu presostat si vas tampon este nevoie de pompa, robinet de intretinere, racord cu cinci cai, presostat, manometru si vas de expansiune, pentru a avea o instalatie de baza.

Cine monteaza pompa submersibila cu presostat si vas tampon?

Pentru a monta si a pune in functiune un asemenea ansamblu, este nevoie ca o echipa specializata sau un instalator profesionist sa lucreze si sa dea drumul unei asemenea instalatii. Data fiind complexitatea unui sistem integrat de pompa submersibila cu presostat si vas tampon, este necesara apelearea la serviciile profesionistilor.

De asemenea, trebuie avut in vedere ca dincolo de punerea in functiune si montajul corect, acestia pot da sfaturi si despre modul de intretinere, buna functionare si intretinere a instalatiei, astfel incat aceasta sa fie cat mai durabila, cu costuri de consum cat mai mici si cu intretinere corecta.

admin

Leave a Reply

Next Post

De ce tot mai multi experti SEO folosesc Ahrefs?

Mon Feb 11 , 2019
Sunt tot mai multi experti SEO care cauta Ahrefs dar renunta la el in momentul in care vad ca are un pret mare. Noi am gasit cel mai bun pret pe Ahrefs group buy unde ne-am facut abonament la un intreg pachet de utilitare, nu doar la unul singur. Acest […]