Ce nu stiai despre masinile de spalat Beko

Dorinta de a purta mereu haine impecabil de curate, cu un aspect deosebit si mai ales placute la atingere se face neindoilenic resimtita in randul tuturor. Unii chiar fac eforturi in acest sens cautand tot felul de solutii, satisfacandu-si intr-un procent mai mic sau mai mare dorintele. Altii nici nu se mai complica in acest sens, considerand ca e ceva imposibil de realizat.

Prea putini sunt insa cei care se gandesc ca poate motivul pentru care rufele nu sunt spalate asa cum isi doresc il constituie insasi masina pe care o detin. Sansele ca aceasta sa fie cauza problemei sunt destul de crescute. Mai ales cei care inca folosesc un model de prin antichitate, poate putin exagerat spus, ar putea rezolva totul prin cumpararea unui model recent, cu functii specifice fiecarui tip de textile.

Masina de spalat Beko – o achizitie ce promite functionare indelungata

Un nume producator de masini de spalat care a acaparat atentia unui public destul de larg este Beko. Se pare ca modelele produse de acesta se remarca printr-o calitate greu de egalat, oferind o serie de avantaje pe care nimeni nu ar trebui sa le neglijeze, mai ales cei care doresc rezultate impecabile.

Dark Care

Mai ales daca esti dintre acele persoane care a dezvoltat o pasiune aparte pentru moda, sigur detii in garderoba cel putin o rochie neagra. Un astfel de program este ceea ce iti trebuie pentru ca a fost conceput in mod deosebit pentru a spala eficient hainele de culori inchise, dar si pe cele din bumbac sau din material sintetic. Este o modalitate excelenta prin care te poti bucura de haine curate si in acelasi timp pastrezi intensitatea culorilor.

Baby Care

In cazul in care ai copiii, este foarte important sa te ingrijesti atent de imbracamintea acestora. Curatenia este o cerinta obligatorie pentru sanatatea micutilor. Asadar, ai nevoie de o masina de spalat Beko pentru a spala corespunzator hainutele, mai ales ca pielea copiilor este sensibila. Ei bine, programul Baby Protect are menirea de a asigura rezultate de curatare excelente, acesta combinand etapele ce vizeaza spalarea si clatirea intensiva.

Sistemul Aquafusion

Beko patenteaza un sistem inteligent, care este capabil sa valorifice la nivel performant consumul de energie, de apa si detergent. Aproximativ o cantitate de 5- 6 kilograme de detergent este economisita in decursul unui an, rentabil nu e asa? E ceva sa ai haine curate cu mai putin detergent consumat.

Rezistenta nichelata

Recomandate sunt masinile marca Beko pentru rezistenta pe care acestea o prezinta. Nichelul este fara indoiala o solutie eficienta pentru a proteja electrocasnicul de coroziune. Depunerile de calcar sunt din start mai putine. Vorbim despre performante care elimina un consum extra de energie. De asemenea durata de viata a masinii de spalat este considerabil crescuta.

Tehnologia OptiSense

Este vorba despre un consum optim de energie si apa, cantitatea ideala fiind asigurata fiecarei spalari. Asta se datoreaza celor 4 senzori ce au fost special creati pentru a ingriji corespunzator hainele. Ultimul este insarcinat cu prelungirea duratei de viata a produsului electrocasnic.

Eco Clean 200 C

Se refera la un program ce face posibila spalarea textilelor din bumbac sau a celor care doar necesita spalare usoara in mod corespunzator. Scade din start consumul de energie, chiar in procent de 80%, si este de preferat fata de programul de 40 grade C.

Iata cateva lucruri pe care sigur nu le stiai despre masina de spalat Beko, cel putin nu daca nu ai mai folosit un astfel de produs. Avantajele de care vine insotita sunt numeroase. Te invit sa accesezi pagina demax.ro pentru a afla mai multe detalii, dar si pentru a comanda modelul dorit.

admin

Leave a Reply

Next Post

Relaxare la birou sau acasa

Thu Dec 7 , 2017
Pentru a putea face fata solicitarilor de zi cu zi corpul nostru are nevoie de relaxare. Timpul fiind foarte scurt este dificil sa alergam pe la saloanele de masaj, mai ales ca preturile acestor servicii sunt destul de piperate. Uneori, dupa o zi plina de munca, stres, oboseala, tot ce […]