Ce țiglă metalică este recomandată pentru un acoperiș rezistent?

Fiecare dintre noi ne dorim, pentru propria casă, un acoperiș suficient de bun încât să ofere siguranță și rezistență timp îndelungat împotriva intemperiilor vremii și a altor factori care pot contribui la deteriorarea lui. În cele din urmă, este vorba despre o investiție făcută în calitatea, siguranța și confortul propriului cămin, lucruri puse pe primul loc de oricine, atunci când vine vorba despre construirea unei locuințe.

De asemenea, atât pentru echipele de lucru, cât și pentru beneficiarul lucrării, montajul unui acoperiș de calitate ar trebui să poată fi făcut cu ușurință – lucru care ar dovedi potrivirea perfectă a foilor de tablă, spre exemplu, în cazul acoperișurilor de țiglă metalică, și a celorlalte elemente care completează sistemul de învelitoare.

Acest lucru nu doar că permite montarea acoperișului fără a întâmpina dificultăți, dar fără îndoială va asigura, mai târziu, și posibilitatea unor intervenții ușoare pentru eventuale reparații.

Și pentru că țigla metalică se numără printre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba despre acoperișuri, iată care sunt cele mai importante avantaje pe care aceasta le oferă (evident, referindu-ne la o țiglă metalică de cea mai bună calitate):

 • rezistență în timp a culorii;
 • rezistență la zgârieturi;
 • protecție UV și protecție împotriva coroziunii;
 • durabilitate de până la 100˚C;
 • proprietăţi anti-alunecare la deplasarea pe acoperiș în momentul montării și al manevrării;
 • poate face parte dintr-un sistem complet de acoperișuri, toate accesoriile având aceeași clasă de calitate și fiind confecționate din aceeași materie primă, lucru care presupune ca acestea să fie achiziționate de la un singur producător de țiglă metalică.

Țigla metalică dublu modulară cu prinderi ascunse – unul dintre cele mai bune produse de pe piață în materie de acoperișuri

Unul dintre cele mai bune produse pentru acoperișuri metalice pe care îl puteți găsi pe piață este țigla metalică dublu modulară cu prinderi ascunse, fabricată chiar în România.

Ce beneficii oferă un acoperiș conceput dintr-o astfel de țiglă:

 • Îmbinările ascunse care oferă mai multă siguranță în ceea ce privește durabilitatea și calitatea acoperișului, eliminând garantat toate posibilele infiltrări de apă prin găurile de la șuruburi. În plus, oferă și avantaje din punct de vedere estetic.
 • Pentru că panourile sistemului dublu modular sunt formate din doar două module, riscurile lucrului cu foi mari de tablă sunt excluse din start. În plus, acest sistem asigură posibilitatea demontării și înlocuirii oricărui panou de țiglă, chiar și din mijlocul acoperișului.
 • Transportarea țiglei metalice nu va mai reprezenta o problemă, pentru că acest produs nu necesită mașini de dimensiuni mari sau mai multe ture de transport. Mai precis, 180 mp de astfel de țiglă pot fi amplasați pe un europalet cu dimensiunea de 1200×800 mm și încărcați într-o singură mașină.

Ce tipuri de garanții oferă țigla metalică dublu modulară:

 • 50 de ani garanție ca durată medie de exploatare;
 • 30 de ani garanție la coroziune;
 • 15 ani garanție pentru menținerea culorii.

Ce prețuri are țigla metalică?

Pentru că o lucrare precum construirea sau renovarea unei case poate fi destul de costisitoare, cu siguranță prețul țiglei metalice pentru acoperiș este destul de important. Iar ca să vă faceți o idee, un produs de calitate, care asigură toate avantajele unui acoperiș durabil, are un preț cuprins între 16 lei și 30 lei metrul pătrat, fără TVA.

admin

Leave a Reply

Next Post

O curtezana, muza intr-unul dintre cele mai celebre romane de dragoste din toate timpurile

Wed Feb 28 , 2018
Trecerea anilor nu va lua niciodata nimic din farmecul, valoarea artistica, emotia si trairile fiecarei generatii de cititori atunci cand vorbim despre romane celebre, opere literare de referinta. Este si cazul unui roman de dragoste care a ramas un reper in literatura de profil si care a cunoscut gloria aproape […]