Ce trebuie sa stii despre pariuri pentru a incheia 2019 pe plus

Putini sunt cei care joaca constant la pariuri sportive. Asadar nu e de mirare ca nu reusesc sa isi incheie anul pe plus. Acest domeniu implica strategie pentru ca jocul haotic fara un plan va face simpli cotizanti la casele de pariuri, nu si castigatori.

Poate ca ar fi bine sa incepi sa iti impui un obiectiv. Pana la urma in orice, chiar si in cariera, daca nu ai un obiectiv bine stabilit atunci esti in deriva. Stabileste care este bugetul si alege un target, dar unul realist. Cu o evidenta a jocurilor, pentru a nu devia de la plan, poti sa inveti din propriile greseli. Descopera mereu strategii si sfaturi din domeniu, din cadrul paginii Piatadeponturi.ro, iar aceasta abordare te va ajuta negresit.

Profitul pe termen scurt nu este avantajos

Marea majoritate a jucatorilor isi doreste sa castige maine, nu peste un an. Poate ca asta se si intampla, insa daca aduni  mizele de la biletele mici jucate zilnic vei vedea cat pierzi per an. In plus, nu te multumi cu putin doar din ideea ca oricum ai scos ceva din pariuri. Cei mai experimentati dintre jucatori spun ca profitul trebuie sa fie un tel pe termen lung, nu scurt.

Din acelasi sir de sfaturi, cei experimentati impartasesc publicului larg sfaturi pentru ca la incheierea de an 2019 sa fii pe plus. Iata ce poti sa faci:

  • Prefera sa te rezumi la jocurile si competitiile despre care cunosti cat de cat. Echipe despre care nu ai mai auzit, jucatori despre care nu stii mare lucru inseamna sa nu ai la fel de multe sanse sa pariezi bine.
  • Evita sa joci la recuperare. Una dintre cele mai comune greseli se refera tocmai la acest aspect, pentru ca in final te va duce la pierderea bancii. Sunt si zile mai proaste, trebuie sa recunoastem, se intampla oricui. Accepta lucrurile asa cum sunt si intr-o alta zi o vei lua de la capat. Jucand la recuperare vei pierde intr-o zi ce ai adunat poate in 6 luni.
  • Cauta cotele bune. Diferentele mici la prima vedere se aduna si intr-un an inseamna destul de mult. Invata despre acest subiect, descopera sfaturi despre cote si biletul zilei aici: https://piatadeponturi.ro/variante-biletul-zilei.
  • Fara money management nu fac nimic. Ca atunci cand intri in magazinul de dulciuri si spui ca nu iti doresti nimic, dar ajungi sa cheltui destul de mult, atras de tot ce vezi. Trebuie sa eviti sa te lasi dusi de val si sa stabilesti cat iti permiti sa pierzi, adica ce suma ai putea aloca jocului si asta nu iti va afecta bunastarea. Desi pare usor de spus, este chiar mai greu decat pare, pentru ca gestionarea banilor te face sa te pierzi usor cu firea.

Ai atat de multe variante sa joci si sa descoperi cum sta treaba. Casele de pariuri online ofera si bonusuri de bun venit, de care poti profita incat sa joci pentru pura placere, cel putin la inceput nu doar pentru grija banilor.

admin

Leave a Reply

Next Post

Ce sfaturi poti avea in vedere pentru biletul zilei?

Wed Dec 18 , 2019
Cand se discuta subiectul biletul zilei, apar o multime de alte discutii contradictorii intre pariori, deoarece analiza jocului in cauza poate sa difere mult de la unul la altul. Pentru a avea rezultatele dorite trebuie sa stii macar putine informatii despre echipa respectiva, cum ar fi abilitatea jucatorilor, cat de […]