Cum putem creste viteza de incarcare a site-ului?

Viteza de incarcare a unui site este unul dintre cele mai importante criterii atunci când ne dorim un site de calitate, care sa ajunga in topul cautarilor Google. Pentru o viteza perfecta, avem nevoie ca pagina noastra web sa se incarce in sub o secunda, insa, desi pare usor, lucrurile nu stau deloc asa.

De aceea, firmele de web design apeleaza la numeroase trucuri, tocmai pentru a facilita obtinerea acestei performante. Astfel ca, in articolul de astazi veti descoperi care sunt betele puse in roatele noastre care impiedica obtinerea unei viteze bune pentru site-ul nostru, dar si sfaturi care sa va vina in ajutor. 

Optimizati-va imaginile

Fiecare site contine cel putin o imagine, deci, suntem convinsi ca si al dumneavoastra poate fi inclus in aceasta categorie. Cu toate acestea, va sugeram ca imaginile pe care le inserati in cadrul site-ului sa fie optimizate, astfel incât sa ocupe mai putin spatiu si, deci, sa creasca viteza de incarcare a paginii.

In schimb, optimizarea imaginilor trebuie facuta cu mare grija, astfel incât sa nu distrugeti calitatea acestora, deci, mare grija si la acest aspect, pentru a nu face mai mult rau decât bine.

Dimensiunea imaginilor

Este de la sine inteles faptul ca o imagine cu o dimensiune generoasa atrage dupa sine si mai mult spatiu consumat. De aceea, va recomandam sa acordati o atentie deosebita si dimensiunii imaginii, mai ales daca site-ul creat se bazeaza foarte mult pe impactul vizual, deci, imaginile au putere de convingere.

De asemenea, o imagine foarte mare nu face decât sa incurce utilizatorul, deci, incercati sa mentineti astfel de fisiere in limitele normale. Pe de alta parte, nu va sugeram sa inserati imagini cu o dimensiune mult prea mica, in cadrul carora nu se pot distinge elementele. Totul tine de echilibru si incercati sa va mentineti pe o linie de plutire, fara a face excese.

Tema bine optimizata

WordPress este o platforma foarte accesata, marea majoritate a populatiei având câte un blog in cadrul acesteia. Tocmai de aceea, acest ultim sfat va face referire la posesorii de conturi prin intermediul WordPress, referindu-ne strict la tema utilizata.

Este foarte important ca tema site-ului dumneavoastra sa fie foarte bine optimizata, mai ales ca intreg site-ul se va desfasura cu ajutorul acesteia. In plus, o tema neoptimizata atrage dupa sine o incarcare a paginilor mult mai lenta, lucru deloc dorit de catre posesorii de site-uri web.

admin

Leave a Reply

Next Post

Divertismentul sustinut la petrecerile pentru copii

Thu May 16 , 2019
Atunci cand pregatiti o petrecere pentru copii, asigurati-va ca acordati o atentie deosebita serviciilor oferite de animatori si ca stiti pentru ce platiti. Avem aici cateva idei simple si intrebari pe care trebuie sa le aveti inainte de a plati vreun avans. Va fi destul divertisment in timpul petrecerii? Acest […]