Cum sa deveniti un makeup artist

Pentru a deveni un makeup artist, in primul rand aveti nevoie de talent si de imaginatie. Daca nu aveti aceste doua caracteristici debaza, nu veti avansa foarte mult in cariera si nu va veti remarca printre alti profesionisti in acest domeniu.

Ca si in orice alta sfera de activitate, talentul nu este suficient. Trebuie sa munciti din greu pentru a reusi in orice domeniu. In acest caz, prin munca se intelege cat mai multa practica.

Degeaba participati la un makeup atelier in Paris sau Londra, daca nu exersati. Puteti avea oricata scoala doriti, practica va face sa progresati in acest domeniu. Trebuie sa exersati diferite nuante pe diferiti oameni, sa aveti de-a face cu diferite forme ale fetei, forme de ochi, culori ala pielii, culori ale ochilor si varste diferite.

Asigurati-va ca ati fotografiat toate lucrarile dumneavoastra pentru a vedea unde ati facut greseli si a descoperi slabiciunile dumneavoastra si a incerca sa va imbunatatiti stilul.

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de faprul ca altfel arata un makeup in realitate si altfel in poze.

Daca ati avut posibilitatea sa participati la un makeup atelier in Paris, ati remarcat faptul ca acolo, expertii recomanda aceasta metoda descrisa mai sus pentru a va imbunatati stilul.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, aveti nevoie si de cele mai bune instrumente si materiale. Participarea la un makeup atelier in Paris va poate oferi niste informatii relevante asupra materiilor prime si instrumentelor care se folosesc in ziua de astazi pentru a avea efecte cat mai bune.

De cele mai multe ori, la un atelier de makeup, va veti putea intalni cu anumiti reprezentanti ai firmelor care va vor arata cum se folosesc diverse farduri, instrumente de machiaj si produse pentru par bio si veti avea posibilitatea sa testati chiar dumneavoastra aceste produse.

Pentru a va promova afacerea, este bine sa aveti un portofoliu. Acest postofoliu poate sa fie unul tiparit, sub forma unui album cu poze pe care sa il puteti prezenta oricand aveti nevoie.

Mai folositor decat portofoliul tiparit este insa unul online deoarece poate sa fie distribuit mai multor persoane si poate sa fie accesat de mai multi oameni. Daca totusi mergeti pe forma tiparita, atunci marimea standard a fotografiilor este bine sa fie de 9×12 sau 11×14.

Pentru a avea un portofoliu profesional, cu care sa puteti sa participati la un makeup atelier in Paris, trebuie sa angajati un fotograf profesionist. Nu puteti lasa aceasta sarcina in seama vecinului care are un aparat foto deoarece rezultatele nu vor fi unele multumitoare.

Nu trebuie neglijat nici aspectul gasirii unor modele care sa fie promovate in portofoliul dumneavoastra. Realizati machiajele care va reprezinta, pe care stiti sa le faceti cel mai bine, dupa care realizati cateva fotografii si in final adaugati-le in portofoliu.

admin

Leave a Reply

Next Post

O idee moderna de alimentare cu apa a casei - pompe submersibile!

Tue Jan 23 , 2018
Intotdeauna mi-a placut sa incerc lucruri noi, cat mai aventuroase si mai pline de adrenalina. Asa ca a-mi construi singur casa de vis parea cea mai buna decizie pe care am luat-o pana la acest moment. Am tot cautat proiecte pe internet, pentru a vedea ceea ce imi place sau […]