Cum să-ți asortezi cerceii în funcție de ținuta vestimentară

O ținută vestimentară nu ar fi completă fără anumite bijuterii care să o accesorizeze. De altfel, fără acestea, ținutele de zi sau de seară ar fi anoste și lipsite total de strălucire. Pentru ca articolele tale să se armonizeze perfect, este important să alegi combinațiile potrivite în raport cu ocaziile ivite.

Industria bijuteriilor a evoluat, astfel că, în ziua de astăzi în mediul online, există modele variate de cercei cu diferite forme – de la cercei din argint, până la cercei cu pietre.

Aceste accesorii pot fi găsite pe website-urile magazinelor de specialitate și au prețuri rezonabile, potrivite pentru orice buzunar. De exemplu, pe site-ul Ariki Bijoux, poți găsi o gamă extinsă de bijuterii deosebite care sunt potrivite pentru femeile care își doresc să fie mereu în pas cu moda.

Dacă îți dorești să nu ieși prea mult în evidență, epatând, dar în același timp să nu treci neobservată, ci să fii admirată pentru stilul tău în materie de vestimentație, iată câteva sfaturi care te-ar putea avantaja dacă le pui în practică atunci când îți asortezi cerceii cu ținuta:

Pentru fața în formă de inimă

Dacă ai fața în formă de inimă, îți poți accesoriza ținutele cu cercei mari, impunători,  evitând pe cât posibil să porți coliere lungi, grele, pentru că vor accentua forma ascuțită a bărbiei și vor subția forma pomeților, făcând fața să pară mult mai lungă.

Pentru față lungă

Dacă fața ta este lungă, poți purta aproape orice fel de cercei, cu excepția celor voluminoși, pe care să-i porți doar dacă vrei ca fața ta să pară rotundă.

Pentru fața ovală

Pentru formă ovală, se recomandă cercei mari, voluminoși, lați și pe cât posibil la nivelul lobului urechii pentru că se potrivesc cu formatul feței. De asemenea, ar trebui să eviți cerceii lungi, atârnați, subțiri.

Pentru fața rotundă

Poartă cercei subțiri și lungi, pentru că adaugă lățime pomeților și creează un efect de alungire al feței.

Pentru fața pătrată

Evită să porți cerceii lungi și atârnați pentru că vor face ca linia maxilarului să pară și mai pătrățoasă.

Pentru fața triunghiulară

Poți purta cercei voluminoși, dar alege o  formă potrivită pentru a obține o simetrie perfectă. De pildă, poți purta, cerceii „de tip lacrimă” – cu diferite detalii, are să fie mai lați în partea de jos, astfel încât să adauge lățime maxilarului pentru a echilibra fruntea largă. Dacă fața ta are forma de triunghi inversat – cu vârful în sus – atunci poartă cercei mici, la nivelul lobului urechii.

Alte sfaturi de stil importante

Nu exagera niciodată cu accesoriile. Nu purta niciodată cercei, brățară, pandantiv, colier și inele deoarece ținuta ta va fi mult prea încărcată și poate fi catalogată drept kitschioasă, aspectul fiind unul total inestetic.

Dacă vrei să-ți etalezi bijuteriile deosebite, poartă o ținută vestimentară simplă și accesorii de altă culoare. Nu purta niciodată podoabe de aceeași culoare cu rochița.

Dacă rochia ta are imprimeuri sau alte zorzoane și dorești să porți și bijuterii, îndreaptă-ți atenția asupra unei opțiuni simple, alegând o bijuterie delicată și fină.

Dacă ținuta ta este foarte simplă, atunci o poți acccesoriza cu niște bijuterii mai opulente, iar în acest fel vei fi admirată pentru alegerea ta.

admin

Leave a Reply

Next Post

Cum să-ți alegi vopseaua de păr în funcție de tenul pe care îl ai

Fri Apr 27 , 2018
Pentru majoritatea femeilor, rutina îngrijirii aspectului fizic este o chestiune destul de complexă, necesitând multă atenție, cheltuieli semnificative și, nu în ultimul rând, o grămadă de timp. Și pentru că vopsirea părului mai mult ca sigur face parte din această rutină, n-ar fi rău să înveți să te vopsești singură, […]