Curs Seo pentru incepatori

Sunteti incepatori si aveti un site dar nu sitit nimic despre seo? Noi va recomandam optimizare seo cu DanBradu. Daca abia acum ati intrat in acest domeniu si toti va trimit dintr-o parte in alta pentru a incerca diverse retete puteti sa acordati atentie si acestui articol.

De ce este important sa stiti ce inseamna seo si cu ce se ocupa? Pentru ca aceste tehnici de promovare vor fi relevante atata timp cat exista internet si e utilizat ca si sursa de informatii. In plus, consideram ca perioadele de recunoastere au luat sfarsit si ne dorim sa devenim specialisti in domeniul acesta.

Stim din propria noastra experienta cat este de greu sa fii incepator in seo si cu cate probleme ne putem intalni pe drum si de aceea noi dorim sa va impartasim cate putin din experienta noastra de debutanti.

Prin urmare initial este bine sa incepeti sa studiati amanuntit ce inseana seo si sa intelegeti cum functioneaza in general motoarele de cautare. De asemenea este important sa puteti sa va descurcati cu mai multe surse de informatie: pentru a colecta, clasifica si aplica adevarurile din seo.

Prin urmare noi am dori sa va comunicam unele idei de baza ce ne ajuta sa intelegem cu ce se ocupa optimizarea pentru toate motoarele de cautare. Speram sa va prinda bine.

Initial am vrut sa intelegem in ce consta optimizarea de site-uri si cum putem mari page rankul de la pagini, modul in care o pagina se indexeaza si mai multe alte informatii si notiuni din domeniul acesta. Noi am citit destul de multe astfel de manuale online si bloguri si am ascultat mai multe webiare din aceasta tema pentru a putea intelege mai bine toate aceste procese de seo.

Cu cat studiem mai mult cu atat apar mai multe intrebari. Doriti sa aflati un lucru insa el atrage cu sine un alt lucru si o alta intrebare si asa pana la final.

In momentul acela ne decidem sa cerem ajutorul programatorilor care par a fi atotstiutori. Si asa am descoperit ca ei nu sunt de fapt atotstiutori. In plus, sunt chiar si programatori care recunosc ca ei nu stiu totul si daca studiaza incep si ei sa stie sau cauta efectiv pe Google ceea ce nu stiu.

Tocmai de aceea ne-am decis sa studiem mai departe si acum putem in mod sigur sa scoatem in evidenta mai multe lucruri si mituri seo care ii pot zapaci in continuare pe oameni.

Un specialist seo este si un programator. Acesta este doar  un mit si nu e necesar sa fii proramator. Este important insa sa aveti abilitati necesare, sa stiti engleza, sa va pricepeti cat de cat la it, sa cunoasteti toate conceptele de baza din mareting, etc.

De asemenea e foarte bine sa fiti si putin psihologi si sa va puneti in locul utilizatorilor si sa le intelegeti nevoile. Programatorii cunosc foarte multe despre seo este un alt mit. Sunt putini programatori care au auzit de SEO si o parte din cei care aud au si o imagine gresita in ceea ce priveste promovarea de site-uri.

admin

Leave a Reply

Next Post

Ce tip de implanturi ți se potrivesc: Silicoane anatomice vs. Rotunde?

Tue Oct 31 , 2017
Natura nu a fost generoasă cu toate femeile, așadar există anumite femei care sunt nevoite să apeleze la operația de mărire a sânilor, una dintre cele mai frecvente și mai obișnuite intervenții chirurgicale estetice, pentru a se putea bucura de un bust generos. Dacă îți dorești să-ți mărești sânii, ar […]