De ce sa alegi incaltamintea din piele naturala in detrimentul altor materiale?

Ne-am facut obiceiul sa selectam incaltamintea in functie de forma, toc, culoare si nu de putine ori, dupa brand. Tindem sa cumparam tot ceea ce ne iese in cale si sa ne lasam cucerite de un design frumos. Astfel, de cele mai multe ori materialul din care este realizata incaltamintea este trecuta in plan secundar.

Alegerea incaltamintei sub impulsul momentului se dovedeste a fi, in cele mai multe cazuri, eronata. Materialul din care este confectionata incaltamintea trebuie sa fie in varful listei cu elemente care dicteaza decizia finala. In acest sens, pielea naturala castiga detasat atunci cand vine vorba de tipurile de materiale menite a fi folosite la confectionarea perechilor de incaltaminte. Vei afla mai jos si motivele care stau la baza acestei afirmatii.

Rezistenta mai indelungata – este probabil, proprietatea cea mai importanta a acestui material. Ingrijiti corespunzator o pereche de pantofi casual femei din piele pot rezista ani de zile in stare aproape perfecta. Chiar daca incaltamintea din piele naturala impune preturi ceva mai mari, poti beneficia mult timp de ea, iar la final chiar sa constati ca ai economisit bani.

Se intampla asta mai ales despre sezonul rece, cand ai nevoie de incaltaminte rezistenta la apa, umiditate si care nu permite frigului sa patrunda. Ei bine, cu siguranta nu iti doresti sa fii nevoita sa schimbi incaltamintea de la o luna la alta din cauza ca alegerile facute, ieftine de altfel, nu se preteaza la conditiile aspre ale iernii.

Pielea reprezinta garantia unei incaltaminte mai sanatoase – daca imitatiile din piele sau materialele sintetice pot contine anumite substante toxice ce pot afecta pielea piciorului sau provoca diverse alergii, pielea naturala este extrem de sigura din acest punct de vedere.

Ofera confort sporit – pielea imita conformatia piciorului intr-un timp foarte scurt si se adapteaza acestuia, motiv pentru care nu te vei confrunta cu durerile cauzate in general de perechile noi de pantofi casual femei. Materialele sintetice vin la pachet cel mai adesea cu consecinte dureroase la propriu. Este vorba despre binecunoscutele basici. Un alt avantaj este acela ca cizmarul are numeroase solutii pentru reparatiile privind pielea naturala, mai putin cea sintetica.

Pielea respira mult mai bine – Pantofii din piele marca ANNA CORI sunt special conceputi sa nu izoleze complet piciorul, ci sa ii permita acestuia sa respire. Asta se datoreaza structurii poroase a pielii naturale care tine departe mirosurile urate. O idee buna pentru zilele toride de vara, nu crezi?

Nu necesita o ingrijire speciala – Cei care opteaza pentru incaltaminte realizata din alte materiale sunt pusi in situatia de a cauta solutii de ingrijire dintre cele mai complexe. Majoritatea materialelor se decoloreaza cand vin in contact cu apa, iar acesta este numai unul dintre riscuri.

Astfel, iti vei dori incaltaminte din piele naturala care se ingrijeste mult mai usor. Pentru a mentine aspectul de nou pentru o perioada buna de timp este suficient sa ii cureti delicat la interior si sa aplici un strat de crema sau de ceara la exterior.

Rezistenta, confort si intretinere usoara – toate aceste aspecte definesc incaltamintea din piele naturala. Indiferent ca este vorba despre o pereche de pantofi casual femei sau una in stil elegant, mereu pielea este elementul care sustine o tinuta de succes si ofera un plus de incredere purtatoarei.

Pentru colectii unice de pantofi din piele naturala, dar si alte accesorii ori produse de marochinarie, este asteptat la annacori.com sa le descoperi.

admin

Leave a Reply

Next Post

Tinute care nu trec neobservate

Mon Aug 27 , 2018
Cum vara a dat deja primele semne, femeile se pregatesc, in felul lor specific, sa spuna ca schimbarea de sezon are loc. Si cum fac asa? Sucind capul barbatilor cu putina piele dezvelita si haine din ce in ce mai subtiri si mai usoare. Cu lunile calduroase aflate la orizont, […]