De ce sa faci videochat in studio si nu de acasa?

Videochatul este foarte atractiv din punct de vedere financiar, asa ca este firesc ca femeile care isi doresc un job bine platit sa viseze la angajari videochat Studio, pentru a duce o viata lipsita de grija banilor.

Exista insa si femei care isi doresc sa practice videochatul de acasa, insa cu siguranta acesta solutie nu este atat de atractiva. In cele ce urmeaza veti putea descoperi cateva motive pentru care este mai atractiv videochatul de la studio decat videochatul de acasa.

Logistica

Un antreprenor care decide sa isi deschida un studio de videochat in primul rand va pune mare pret pe logistica. Aparatura folosita intr-un studio este performanta si extrem de costisitoare, iar proprietarii studiourilor de videochat investesc atat de multi bani in logistica pentru ca imaginea, sunetul, conxiunea la Internet trebuie sa functioneze mai mult decat perfect in aceasta activitate.

Totodata, luminile si toate celelalte elemente necesare in ceea ce priveste amenajarea unui studio de videochat presupun investitii foarte mari.

Ei bine, fetele care aleg sa faca videochat de acasa, nu benefieza sub nici o forma de toate aceste aparaturi de ultima generatie, iar acest lucru inseamna ca munca lor nu va fi fructificata la cel mai inalt nivel.

Traineri

In cadrul studiourilor de videochat, isi desfasoara activitatea mai multi traineri care le invata pe fetele noi despre cum trebuie sa se comporte cand sunt online cu vizitatorii. Traineri le invata pe fete cum sa isi invinga temerile si inhibitiile in fata camerei web, si le dau sfaturi despre cum sa utilizeze aparatura pe care o au la dispozitie.

In schimb, fetele care aleg sa practice acasa videochatul nu vor avea parte de sedinte de training, asa ca pentru ele acesta este un mare dezavantaj.

Beauty-sessions

Un beneficiu important de care pot avea parte modelele care aleg sa isi desfasoare activitatea la studio este acela de a avea parte de sedinte gratuite de beauty.

Machiajul, manichiura, coafatul sunt aspecte foarte importante si raman in grija studiourilor inainte ca fetele sa intre online si sa atraga un numar cat mai mare de clienti. De asemenea, fetele Fetele care aleg sa practice acasa videochatul, vor avea de suportat costurile pentru toate aceste facilitati, iar costurile vor fi foarte mari.

Photo-shooting-uri

Un studio de videochat le ofera fetelor posibilitatea de a avea niste poze pe masura. Pozele sunt foarte importante in ceea ce priveste promovarea modelelor, pentru ca sunt postate pe site-urile pe care membrii le acceseaza.

Si fetele care lucreaza de acasa pot opta pentru serviciile unui fotograf profesionist, insa ele vor trebui sa suporte costurile sedintelor foto, pe cand fetele de la studio nu vor plati nici un ban pentru aceste sedinte.

In plus, fetele care fac videochat la studio se bucura de confidentialitate, pe cand cele care fac acasa videochat, pot sa fie descoperite, mai ales daca locuiesc inca cu parintii sau cu altcineva.

Asadar, dupa cum se poate vedea, este mult mai rentabil videochatul la studio decat videochatul acasa.

admin

Leave a Reply

Next Post

Atunci cand urmeaza sa inchiriezi o masina si esti confuz - top sfaturi si intrebari

Thu Apr 4 , 2019
Rent a car a devenit aproape o obisnuita a celor comozi, dar si practici, care stiu ca daca au la dispozitie o masina se pot deplasa mai rapid oricand si oriunde. De aceea, o calatorie – fie ea pe timp scurt sau mediu, implica de cele mai multe ori si […]