De ce tot mai multi experti SEO folosesc Ahrefs?

Sunt tot mai multi experti SEO care cauta Ahrefs dar renunta la el in momentul in care vad ca are un pret mare.

Noi am gasit cel mai bun pret pe Ahrefs group buy unde ne-am facut abonament la un intreg pachet de utilitare, nu doar la unul singur. Acest lucru este foarte important pentru ca acum avem toate instrumentele necesare pentru ca lucrurile sa mearga perfect.

Doar introduceti o interogare sau interogari de marca (utilizati operatorul de cautare OR pentru a face multe simultan), stabiliti un interval si Ahrefs va va spune despre noile marci  pe masura ce le descoperiti. Apoi puteti verifica daca acestea se leaga de voi. Daca nu , accesati si solicitati adaugarea linkului.

Puteti, de asemenea, sa urmariti pagini noi care mentioneaza cateva marci concurente, dar nu ale dvs.

Doar introduceti doi sau mai multi dintre concurentii dvs. si excludeti-va marca adaugand -yourbrand la cautarea dvs.

Aceasta este o modalitate excelenta de a gasi perspective la care sa trimita modele sau probe gratuite. Poate fi chiar folosit pentru a gasi afiliati sau pentru a aduce compania dvs. in atentia celor care sunt interesati de produse sau servicii conexe.

Dar ce se intampla daca doriti sa construiti backlink-uri catre o anumita pagina si nu la brand / afacerea dvs. in ansamblu? Luati doar paginile care se clasifica deja pentru cuvantul cheie pe care doriti sa le clasati si urmariti backlink-urile nou achizitionate, apoi vedeti daca puteti replica oricare dintre ele.

Setati modul la “prefix”, stabiliti un interval si apoi veti fi avertizat de fiecare data cand cineva se conecteaza la oricare dintre paginile concurente. Cand se intampla acest lucru, extindeti-va si construiti o relatie cu acea persoana si vedeti daca exista posibilitatea ca acestia sa se conecteze la pagina dvs.

Gasiti cuvinte cheie de concurenta redusa (cu potential ridicat de trafic si de afaceri)

Privind la volumele de cautare pentru cuvintele cheie individuale este o modalitate slaba de a anticipa volumul de trafic de cautare catre o pagina, deoarece aproape niciodata nu este cazul ca o pagina sa se situeze in topul 10 al Google pentru un singur cuvant cheie.

Potrivit studiului nostru recent, pagina de clasament medie se situeaza de fapt pentru aproape 1000 de cuvinte cheie lungi.

Deci, iata un truc elegant pe care il puteti utiliza in Content Explorer pentru a gasi subiecte de concurenta extrem de reduse, cu potential ridicat de trafic de cautare:

Content Explorer> introduceti orice subiect> filtrati rezultatele pentru 0 RD si 1K + trafic organic

Aceasta dezvaluie toate paginile care mentioneaza cuvantul dvs. cheie si primesc cel putin 1000 de vizite pe luna, avand in acelasi timp zero domenii de referinta. Cu alte cuvinte, ar trebui sa fie extrem de usor de indexat pentru aceste subiecte.

Dar sa revenim la cercetarea “clasica” a cuvintelor cheie pe care le puteti efectua in Exploratorul de cuvinte cheie.

Introduceti un termen larg, cum ar fi “pisicile”, apoi accesati raportul de potrivire a frazei. Veti vedea mii de interogari de cautare care mentioneaza cuvantul “pisici”.

admin

Leave a Reply

Next Post

Diferente dintre costumul national roman si cel al altor state

Wed Feb 20 , 2019
Costumul national roman era reprezentat de bluze, fuste si pantaloni de culoare alba sau crem, brodate in culori cum ar fi negru, rosu sau albastru la care in functie de zone se adaugau si alte culori. Restul elementelor erau confectionate fie din panza fie din blana sau piele de oaie. […]