Depresie pe dracu

Am fost cuminte cateva zile si deja mi-ati dat diagnostic. Am tacut si am incercat sa fiu dragut, dar se pare ca puterea obisnuintei este mai mare decat orice, chiar si atunci cand obisnuinta este sa fiti tratati cu dispret. Nu m-a cuprins nici o astenie de primavara, nu sunt deprimat si nu am motive de a fi. Am fost doar mai calm si mai tacut. Dar se pare ca trebuie sa va iau la p___ ca sa fiti fericiti. Nu vreti sa vedeti capra vecinului moarta. Voi vreti sa ma priviti pe mine cum dau cu biciul in animalele voastre.

Bughi Mambo Rag: Va fut si am sa va fut pana o sa va integrati in absolut.

Ieri ati excelat in a ma enerva. Cel putin 10 persoane au intrat pe id-ul meu dupa cititrea articolelor recente de pe blog. Toti cu aceeasi idee: Ai patit ceva? Esti suparat? Pot sa te ajut cu ceva? Vrei sa vorbesti? Un singur raspuns: Fuck Off !!! Sunt sigur ca urmand tiparul obisnuit, in urma articolului asta tampit, va veti simti mult mai multi decat cei pe care i-am luat de perciuni aici. Tin sa nominalizez in special o persoana care m-a calcat pe coada. Dupa un buzz pe mess si 5 minute la telefon, distinsa R.M. ma mai apeleaza odata ca sa ma intrebe: Sigur esti bine? Sa-i fac pe unii sa ma inteleaga e mai greu decat sa fac rost de o masa in Hard Rock.

Acuma incep sa ma simt ca si omul beat care nu-l crede pe primul care-i spune ca a depasit cantitatea de alcool permisa de bunul simt. Nu-l crede nici pe al doilea, iar la al treilea se gandeste sa se duca la culcare. Asa ca urmand tiparul am sa recunosc niste deprimati in toti cei care m-ati intrebat de sanatate. Recomandarea mea nr.1 sunt pilulele si psihologii. Recomandarea mai interesanta e alcoolul. Fratilor, beti pana va trece.

P.S. In incheiere trebuie sa va anunt de doua bloguri pline de umor pe care le frecventez in ultima vreme. Buna dispozitie, stand-up-ul si articolele interesante de pe Blogul lui Teo si Neuronu’ lui Tibi va pot scapa de perioada prin care treceti.

Update: Si-mi bag p___ in fonturile de pe blogger.

admin

Leave a Reply

Next Post

Efectele benefice asupra sanatatii a cafelei verzi si a cafelei traditionale

Mon Oct 12 , 2015
Majoritatea oamenilor probabil au auzit de efectele benefice ale cafelei verzi asupra organismului si asupra scaderii din greutate, insa putini cunosc exact ce reprezinta cafeaua verde cum se obtine si ce beneficii are si cafeaua normala, prajita asupra diverselor aspecte ale sanatatii. Cafeaua verde nu este nimic altceva decat cafea […]

Ti-ar putea placea si