Din ce se fabrica o husa pentru telefon?

Husele au devenit pentru aproape orice utilizator un accesoriu indispensabil pentru aproape toti utilizatorii de telefoane mobile. Rolul huselor a devenit, treptat, nu doar unul de protectie, ci si unul estetic. In consecinta, materialele din care sunt confectionate husele pentru telefonul mobil sunt alese de producatori pentru a raspunde cat mai bine in principal acestor cerinte.

Exista o mare varietate de materiale naturale si sintetice care se folosesc in prezent pentru confectionarea acestor accesorii. Materialele naturale se folosesc in general pentru cele ce se adreseaza unui public cu buget mai consistent si adesea sunt incluse in produsele de lux. Materialele sintetice se folosesc pentru husele lenovo mai putin costisitoare pentru telefonul mobil, dar prezinta avantajul versatilitatii sporite. Printre cele mai des utilizate materiale la fabricarea huselor pentru telefoanele mobile se numara plasticul, siliconul, cauciucul, pielea, aliajele metalice.

Husele din plastic sunt putin costisitoare, protejeaza de fisuri si zgarieturi si arata bine. Practic, pot sa arate oricum doreste producatorul, pentru ca plasticul poate fi adus in orice forma prin prelucrarea industriala si poate fi colorat in absolut orice culoare sau nuanta. In plus, pentru cei ce doresc sa isi personalizeze prin propria inspiratie husa telefonului, plasticul permite lipirea cu usurinta a celor mai diverse accesorii. Sunt mai putin rezistente in timp si la intense utilizare, dar sunt atat de accesibile ca pret, incat inlocuirea lor frecventa nu ar trebui sa reprezinte o problema.

Husele din silicon sunt usor de folosit si de curatat si sunt o buna protectie fata de impuritati, amprente, umezeala si abraziuni. Se gasesc in cele mai diverse culori si nuante si au un pret mediu, accesibil. Cele mai cautate huse lg din silicon sunt insa cele transparente, si asta pentru ca lasa se vada perfect telefonul si rezolva astfel dorinta celor care doresc sa etaleze deplin un telefon de ultima generatie pentru care pot fi invidiati de anturaj.

Husele din piele sunt elegante si rezistente. Sunt preferate de majoritatea oamenilor care doresc sa etaleze un statut social mai inalt sau o personalitate rafinata. Ofera o buna protectie telefonului si se numara printre cele mai cautate de clientii cu gusturi clasice. O husa din piele poate fi chiar un cadou elegant, cu conditia sa fie perfect aleasa pentru modelul de telefon al destinatarului si sa fie ambalata la fel de elegant.

Husele din cauciuc sunt considerate de multi utilizatori placute la atingere, pentru ca sunt moi sin u permit telefonului sa alunece usor din mana sau din buzunar. Sunt considerate excelente amortizoare in cazul socurilor si protejeaza bine telefonul de umiditate. Au preturi foarte accesibile si sunt usor de folosit. Sunt putin mai greu de curatat, pentru ca suprafata lor usor poroasa poate retine uneori praful, dar daca sunt intretinute corect pot reprezenta o alegere buna.

Husele metalice sunt atractive si sunt preferate de cei care vor sa simta ca telefonul lor are greutate, la propriu. Amortizeaza bine socurile si inspira siguranta utilizatorului telefonului. De regula se utilizeaza aliaje pe baza de aluminiu la confectionarea acestora, dar exista si versiuni de lux, confectionate la comanda, placate cu aur sau alte metale pretioase.

admin

Leave a Reply

Next Post

Ce isi doresc femeile in materie de cadouri (uneori)

Wed Mar 21 , 2018
De cand e lumea, femeile au fost mereu rasfatate de flori si ciocolata, diamante si lucruri fine. Nu au existat altfel de expresii pentru ceea ce ea reprezinta, pentru pretuirea aratata fata de reprezentantele feminine. Pentru ca sta in natura lor sa cerceteze in amanunt totul, la primul cadou altfel […]