Global warming and inner beauty are overrated

Am lipsit. Si nu din lipsa de subiecte, ci din cauza orologiului care in ultima vreme a apasat pe acceleratie. Am lipsit, dar macar mi-am gasit o fatza noua.

Din lucrurile care nu au nici o importanta si ma intereseaza fac parte si alegerile din 2008, dar nu astea din Romania, ci cele de peste ocean. Intrebarea predominanta in presa: O sa avem un presedinte negru sau o femeie? Eu sper ca nici una din variantele astea. Dupa o vizionare a catorva clipuri electorale, tin sa precizez cu parere de rau ca favoritul meu pentru presedentia SUA nu are o campanie deloc impresionanta. Din ura impotriva lui Videanu si respect fatza de cel mai faimos primar al New York vreau sa-l vad pe cel din urma la carma lumii.

Overrated. Am gasit un site pe tema asta. Global Warning sucks. La fel si filmul (cat si campania) premiat la Nobel. Come on people. An Inconvenient Truth is a pack of lies. Mult mai interesant e The Great Global Warming Swindle. Daca curiozitatea va roade si nu aveti cum sa downlodati filmul unde va regasiti, incercati un search pe internet al cuvintelor An Inconvenient Truth lies.

M-a simt mai apropiat de stirile internationale. Cele din presa noastra imi provoaca greata.

P.S. Fara zeama de scandal de data asta, domnisoarelor.

Add a Comment