Medicamentele pentru porumbei – cand si cum le administrezi?

La fel ca oamenii si porumbeii se imbolnavesc adesea, iar pentru ca nu sunt capabili sa se trateze siguri, devine datoria noastra sa avem grija de ei. Atunci cand noi prezentam o problema de sanatate, este ideal sa ne adresam medicului pentru a vedea ce este de facut, ce medicamentatie ne prescrie si cum trebuie sa ni le adminstram.

In cazul porumbeilor lucrurile stau putin altfel. Ramane de datoria noastra sa ii transportam pana la cea mai apropiata clinica veterinara pentru a cere parerea specialistului in ceea ce priveste medicamentatia de care acestia au nevoie pentru a se vindeca. Se poate spune ca suntem ca niste intermediari sau, mai bine spus, ocrotitori ai porumbeilor, suntem cei care se vor asigura ca acestia isi primesc medicamentele la timp pentru a-si recapata sanatatea.

Fosbacul – un medicament extrem de raspandit in zilele noastre

Fosbac T Plus este un medicament ce combate eficient o serie de bacterioze precum salmoneloza, microplasmoza, holera, streptococia, stafilococia, pseudomonoza si nu numai. Ce face acest medicament sa fie atat de eficient?

Ei bine, Fosbacul contine fosfomicina – cea mai mica molecula de antibiotic. Ea este extrem de permeabila, deci poate patrunde cu foarte mare usurinta in abcese si zonele slab vascularizate precum articulatii, oase si sinusuri afectate de bacterioze.

Totodata, Fosbacul contine si fructoza, care in combinatie cu fosfomicina va distruge in totalitate peretele bacterian. Sa nu mai vorbim de faptul ca Fosbacul T Plus este foarte solubil in apa, iar organismul porumbeilor il asimileaza rapid. Detalii despre modul de administrare gasesti pe produsecolumbofile.ro. Atentie insa! Fosbac T Plus se elibereaza doar pe baza de reteta, deci doar daca meciul decide ca porumbeii tai au nevoie de el pentru a se reface.

Naturavit Plus – pentru ca porumbeii tai merita sa devina campioni!

Naturalvit Plus este acel produs de care porumbeii tai au nevoie pentru a se clasa pe podium la concursuri. Mai exact, el contine o gama vasta de vitamine ce au ca scop mentinerea sanatatii porumbeilor la nivel optim.

Vitamina B1 este printre cele regasite in compozita Naturavit Plus – el se va ocupa de degradarea acizilor grasi si a carbohidratilor pentru ca metabolismul porumbeilor sa isi urmeze ciclul normal chiar si pe timpul concursurilor. In ajutorul vitaminei B1 vine vitamina D – cea cu rolul de a gestiona ciclul metabolismului.

La fel ca Fosbac T Plus si Naturavit Plus este un medicament pe care organismul porumbeilor il asimileaza rapid – vitaminele sunt raspandite in corp in cel mai scurt timp, iar micile vietuitoare vor fi in forma pentru urmatoarele concursuri.

El poate fi folosit atat inainte de concursuri, cat si in timpul sezonului de reproducere si naparlire, dar si ca suspensie dupa orice tratament al unor boli.

Produsecolumbofile.ro este magazinul online din care poti afla mai multe detalii despre acest produs, dar si despre multe alte medicamente ce propulseaza sanatatea porumbeilor la cote maxime. Tot aici gasesti si o multime de accesorii columbofile. De exemplu, vei regasi atat adapatori, cat si hranitoare, cuibare, cosuri de transport, dar si plase pentru a construi boxe.

Te invit sa accesezi produsecolumbifile.ro pentru a face toate achizitiile de care ai nevoie pentru ca porumbeii tai sa se dezvolte corect.

admin

Leave a Reply

Next Post

Ai grija de ochii copilului tau - trateaza din timp ambliopia

Tue Jun 9 , 2020
In cazul in care credeai ca problemele oculare pot aparea de la varste mai inaintate, afla ca nu este deloc asa. Inca de la o varsta frageda pot aparea anumite afectiuni ale ochilor la copii. Printre acestea se numara si ambliopia. Ce este ambliopia si cand apare? Ambliopia mai este […]