Parfum De Dama Bvlgari Voile De Jasmin Eau De Toilette 50ml

Bvlgari este un brand din Italia care a apaurt in 1884 si a fost creat de carte Sotiros Voulgaris la Roma. Compania a inceput mai intai cu bijuterii si prodsue de lux si s-a situati pe locul 3 in lume in ceea ce priveste productia de bujuterii. Din martie 2011 grupul LMVH a cumparat 53% din capitalul companiei.

Marco Bvlgari s-a inspirat din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, pentru ca primul parfum creat a fost Eau Parfumeee Au The Vert aparut in 1992. Parfumurile Bvlgari sunt realizate in colaborare cu parfumieri celebri cum sunt jacques Cavallier, Alberto Morillas sau Sophia Grojman.

Voile de Jasmin este un buchet cu miros dominant de iasomie. Acest parfum a aparut in anul 2006 si parfumierul din spatele sau este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt mimosa, bergamota si floarea de portocal. Notele de mijloc sunt iasomia, trandafirul, lacramioarele si ylang ylang in timp ce baza este reprezentata de lemn de trandafir, iris si mosc.

Ceea ce conteaza cel mai mult cand vine vorba despre Parfum De Dama Bvlgari Voile De Jasmin Eau De Toilette 50ml sunt notele de iasomie impresionante care au facut ca un numar urias de persoane sa se indragosteasca de acest parfum.

In momentul in care il pulverizezi pentru prima data vei descoperi ca mirosul de floare de portocal fresh se imprastie peste tot in jur si vei lasa in urma ta un parfum seducator care va persista mult in atmosfera.

Notele de mijloc sunt complet florale. Lacramioarele sunt cele care dau aroma alaturi de iasomie si creaza acel miros toxic care va trage cu siguranta priviri.

Este un parfum senzual care te va scoate imediat in evidenta. Pasiunea notelor de mijloc se va stinge insa si va lasa locul notelor de baza reprezentate de iris, mosc si lemn de trandafir pentru o aroma superba care va persista mult timp.

Pe langa notele verzi date de lemnul de trandafir irisul si moscul sunt cele care genereaza acele miresme superbe si calde si care fac ca ochii sa se intoarca intrebatori dupa tine.

Iti recomandam sa tii cont de faptul ca acest parfum este posibil sa fie cam tare ziua. Il poti folosi la birou insa iti recomandam sa o facu cu moderatie. Este insa perfect pentru serile in oras si chiar pentru intalnirile romantice tocmai datorita iasiomiei.

Desi iasomia este o nota mediana a acestui parfum vei putea observa cu surprindere ca se mentine chiar si atunci cand nota medie pare ca a disparut complet. Astfel parfumul este de fapt despre iasiomie si schiteaza povestea acestei flori in cel mai elegant mod.

Daca vrei un parfum care sa scoata in lumina florile si parfumurile acestora ai nimerit exact unde trebuie pentru ca acest parfum te va face vedeta imediat ce il pulverizezi.

Este un parfum absolut fabulos si caracteristic pentru marca Bvlgari prin tonuri, miresme si arome unice combinate cu ajutorul celor mai mari specialisti parfumieri, astfel incat solutia din sticluta sa fie o adevarata bijuterie a parfumurilor.

admin

Leave a Reply

Next Post

De ce sa faci videochat in studio si nu de acasa?

Tue Mar 12 , 2019
Videochatul este foarte atractiv din punct de vedere financiar, asa ca este firesc ca femeile care isi doresc un job bine platit sa viseze la angajari videochat Studio, pentru a duce o viata lipsita de grija banilor. Exista insa si femei care isi doresc sa practice videochatul de acasa, insa […]