Planul Americii de a ingenunchea Europa…

…. a inceput oficial in data de 17.02.2008 odata cu proclamarea independentei Kosovo.

La sfarsitul Razboiul, America a reconstruit Europa folosindu-se de planul Marshall. Ne-a luat sub obladuirea sa ca pe un copil mic si ne-a crescut pana cand am fost capabili sa cumparam, sa producem, sa negociem si sa ajutam la cresterea economiei tarii de peste ocean. Am devenit mari… si avem ambitii si mai mari… vrem o Europa unita… un antipol care sa contracareze puterea mondiala a Americii din moment ce Rusia nu poate asta, iar China este prea dependenta economic de SUA. Asta e momentul cand ei au zis STOP….

Nu au zis … au urlat STOP. Data de 17.02.2008 e data inceputului sfarsitului pentru Europa as we know it. Dragi cetateni ai continentului batran…. suntem inapoi la 1848… ne invartim in cerc… dar de data asta e mai trist pentru ca ar fi trebuit sa invatam din greselile trecutului. Se pare ca le repetam la comanda marelui jandarm al planetei.

La fel cum primul tric al diavolului a fost sa ne faca sa credem ca nu exista, la fel americanii ne-au facut sa credem ca sunt o tara de prosti condusi de un prost si mai mare. In momentul cand primul om din Europa a inceput sa creada asa ceva despre ei… ala a fost momentul cand calul troian a intrat in port. Ziua Z a revenit pe continentul nostru sub numele de Ziua A, dar de data asta nu pentru a ne salva de un mustacios plin de ambitii si nebunii. De data asta se vor salva pe ei.

Cu ajutorul tarii colonie, Anglia, au aprins fitilul si au plecat. Ce urmeaza sunt pagini de istorie scrisa in urmatorii 50 de ani. Din Irlanda si Spania pana in Rusia, fiecare sat va dori sa devina tara, fiecare preot va dori sa fie general si fiecare vacar va dori sa fie ministru. Iar sangele ce va curge intr-o Europa asa numita a natiunilor… va cuprinde toate natiunile.

Cand granitele dispar ce facem cu granicerii. Cand vrem sa fim un mare popor european, cand vrem sa stergem diferentele de rasa, de religie si de tot ce odinioara era motiv de discordie, atunci se trezeste un papusar care sa se distreze si sa prospere pe seama spectacolului nostru.

Fac apel pe aceasta cale tuturor minoritatilor din Romania, in special celor care au venit calare si sper ca singurul loc de incaierare dintre noi sa ramana barurile, iar motivele sa ramana la fel de frumoase si blonde ca pana acum. Stiu ca era drogat cand a compus melodia, dar avea dreptate ochelaristu: Give Peace A Chance.

admin

Leave a Reply

Next Post

Muzica de ascultat bluzzz

Wed Feb 20 , 2008
Bluzzz. Cu trei de zzz. Ca pana se termina o melodie sau un riff de chitara poti sa gatesti o ratza umpluta cu prune si s-o si vanezi dupa ce-i dai drumul. Dar daca esti trist, deprimat, parasit, fitzos, artist, betiv sau ai prieteni de care te simti obligat sa […]