Relaxare la birou sau acasa

Pentru a putea face fata solicitarilor de zi cu zi corpul nostru are nevoie de relaxare. Timpul fiind foarte scurt este dificil sa alergam pe la saloanele de masaj, mai ales ca preturile acestor servicii sunt destul de piperate. Uneori, dupa o zi plina de munca, stres, oboseala, tot ce ne dorim este ca in momentul in care ajungem acasa sa ne relaxam cu putina muzica buna si un masaj pe masura.

Cel mai obositor este atunci cand muncim la birou, pozitia noastra fiind tot timpul pe sezut. Daca munca pe teren iti pune corpul in miscare, munca de birou face contrariul. Este recomandat ca dupa un timp de munca sa luam pauze si sa facem putina miscare, exercitii pentru a ne relaxa corpul. Insa cine mai are timp cu atata munca pe cap, caci in momentul in care intrerupi activitatea pierzi sirul ideilor.

Solutia cea mai pertinenta o reprezinta scaunul de masaj, acesta poate fi folosit acasa dupa munca, la sfarsit de zi sau in orice moment al zilei. Insa, aceste scaune masaj pot fi folosite cu succes si la servici.

Un manager inteligent va sti sa gaseasca mereu solutii pentru ca afacerea sa prospere. Acesta stie ca cel mai bun lucru pentru realizarea acestei dorinte este ca angajatul sa fie mereu multumit si dornic de munca. De aceea va incerca sa-i ofere conditiile cuvenite.  Scaunul de masaj nu doar ca relaxeaza corpul, totodata acesta odihneste si creierul, aceasta creeaza confortul mult dorit de toata lumea. Un creier odihnit si stimulat va face ca afacerea sa fie productiva.

Ce minunat lucru este ca dupa un traseu  obositor si cu mult frig sa ajungi la munca sa te asezi in scaunul de masaj, iti va trece si oboseala si frigul si vei prospera in munca. Scaunele de masaj sunt o optiune la indemana oricui, nu trebuie sa petreci toata ziua in el pentru a simti relaxarea, sunt de ajuns si cateva reprize a cateva minute pentru ca organismul sa “reinvieze”.

Nu are rost sa pierzi vremea pe la salonuri de masaj cand abia mai poti respire de stresul acumulat in timpul serviciului sau, mai rau, sa ramai cu durerea de spate si oboseala cand poti sa ai un scaun de masaj chiar la tine acasa si sa te bucuri de timpul ramas alaturi de familie sau prieteni.

Partea cea mai buna, atunci cand detii un scaun de masaj, este ca poti avea un masaj relaxant ori de cate ori doresti fara a fi nevoit sa specifici cuiva zonele in care doresti sa ai muschii relaxati, acesta va avea grija de fiecare parte a corpului.

admin

Leave a Reply

Next Post

Ziua, mai frumoasa cand porti perechea de ghete potrivite

Fri Dec 15 , 2017
Pentru mine o zi buna este cea in care ma ridic din pat, imi beau cafeaua si ma duc la locul de munca purtand cele mai frumoase si mai comode ghete. Chiar daca stau toata ziua la birou si se poate crede ca nu obosesc,  statul intr-o singura pozitie poate […]