Sapa si groapa…

O idee mi-a intrerupt seara. Nu cred ca e corect spus o idee, ci mai degraba o nedumerire din filmele americane. Si ca totul sa sune si mai aiurea precizez ca nu mai tin minte nici un titlu din cele ‘nspe mii de filme in care se petrece evenimentul care ma nedumireste. Vizionarea ultimului videoclip The Killers si anume Don’t Shoot Me Santa mi-a trezit intrebarea.

De ce isi sapa victimele groapa inainte sa fie asasinate ?

The Killers – Don’t Shoot Me Santa

Mentionez ca nu am avut niciodata cu pistolul la tampla in timp ce mi se cerea sa fac lucruri care duc definitiv la disparitia mea, asa ca vorbesc in necunostinta de cauza. Cu toate astea, cu totii suntem datori cu un NU, cu o ultima negare in fatza unei cereri absurde. Tot din categoria “parerea mea” face parte refuzul motivat de o sarcina in plus pentru criminal, si anume aceea de a sapa cateva ore bune cu un cadavru aburind langa. Trebuie sa fie destul de stresant.

Sa sapi o groapa intr-o padure sau intr-un desert cu un les langa tine, in toiul noptii, cu o lopata cu maner scurt… suna destul de stresant. Chiar si pentru un criminal notoriu. Si ei au sentimente, dincolo de masca de plastic si peruca tip George Washington. Revin la situatia victimelor, pentru ca nu cu criminalii am probleme astazi. Nu sapati !!! A friendly advice. Nu va fie frica. Death is not the end. Cand ti se da o lopata si un texan tzine indreptata o pusca inspre tine, in timp ce-si mai aprinde o tigara … ei bine atunci ai mierlit-o.

In incercarea de a gasi o justificare pentru disperarea inaintea mortii a sutelor de personaje secundare din filmele americane (si nu numai), dau peste gandul de a-mi prelungi existenta macar cu doua ore. Acel ultim efort de a sapa o groapa, o ultima matanie intru iertatrea pacatelor, cateva ore in care ma pot ruga si cere iertare pentru nemuirea sufletului meu. Oare se poate cumpara bilet de Rai pe drum incolo ? Ma indoiesc.

Un alt motiv care ar explica manifestarea personajelor este pauza publicitara, atat de necesara in momentul in care filmul a trecut cu incasari mici peste perioada de cinema. Scenarist: Cat de lung trebuie sa fie filmul? Are deja 90 de minute. – Producator: Mai adauga 5-10 minute? Si astfel punctul culminant se prelungeste, desi deznodamantul e in 90% din cazuri previzibil de la inceputul peliculei.

In orice caz, vreau sa vad / sa-mi recomandati un film in care cel vizat isi baga **** in el de sapat.

admin

Leave a Reply

Next Post

Defecte de hardware frecvent intalnite la un laptop

Sat Aug 22 , 2015
Posesorii de laptopuri in comparatie cu posesorii de computere personale pot fi nevoiti, in general, sa apeleze mai frecvent la ajutorul specialistilor cum ar fi cel al unui service de laptopuri, intrucat laptopul este un dispozitiv mult mai sensibil si mai vulnerabil decat un computer personal, desi nici computerul personal […]

Ti-ar putea placea si