Si daca tot ma intreaba lumea cu ce ma ocup….

… sau ce planuri de viitor am am decis sa incep sa detaliez cate ceva despre meseria mea si secretele ei masonice.

Asa… proiectul la care lucrez momentat este strict secret si este legat de reconstructia piramidelor. Da, fratilor… Dupa ideea lui Putin cu Regeneration Process… sau cum dracu s-ar numi el…. Egiptul a venit cu ideea de a sfarma piatra aia veche din mijlocul desertului si de a construi nistre piramide noi si moderne… ca na’… alea-s vechie de 3500 de ani. Si cum ministrul de externe roman le-a promis egiptenilor forta de lucru ieftina si colorata… proiectul a inceput sa prinda contur. Proiectant general… eu… adica io ca mi-s ardelean. Si proiectul… beton. La propriu beton.

Gata cu morminte de faraoni si alte lucruri sumbre. Le vom reconstrui din beton. Vom macina piatra cea veche a piramidelor si o vom transforma in beton. Vom construi in desert cele mai mari statii de betoane si vom ridica cu ajutorul lor niste piramide si mai mari si mai frumoase…. numa’ asa… sa le facem in ciuda extraterestrilor, chinezilor, incasilor sau vechilor egipteni…. (sau cui le-o fi construit pe primele). Vom turna beton zi si noapte timp de cativa ani. Fara nici un scop si fara nici o motivatie… ca doar nu suntem ipocriti sa ne ascundem in spatele unor manifeste arhitecturale… Nu… Pur si simplu betonam tot…

Dupa ce opera noastra va fi incheiata vom avea know-how-ul (ca asa se zice la Bucuresti… nu ca ai cunostinte sau esti capabil… ai know-how-ul… hai sictir)… vom avea cunostintele necesare si feedbackul (adica cand te impinge cineva de la spate si iti zice ca mergi bine)… sa beton Romania. Vom continua opera marelui om de stat Nicolae … si vom betona tot.

Asa ca nu mai are nici un rost sa va bucurati pentru ca ati castigat inapoi parcul Bordei…. Scoatem iarba si betonam tot. Pana si pe stadioane vom intra sa le betonam gazonul (Fugi Nicolita dupa mingea aia, dar daca pici …. vezi ca te-ai ars !!!). Vom arunca beton in rauri sa le betonam si pe ele… vom betona padurile, campiile, rezervatile naturale si apoi vom trece la campurile agricole… numa’ asa sa le facem ciuda de data asta gandacilor de colorado si albinelor.

Si dupa ce vom termina de aranjat natura si de trecut romania in cartea recordurilor, atunci vom trece la crearea de statui din beton….. va voi lua in ordine alfabetica (sa nu se supere nimeni) si va voi betona… pentru ca imi sunteti dragi si vreau sa va pastrez.. :))

P.S. In alta ordine de idei, vreau sa respect obiceiul de a recomanda cate un blog interesant macar o data pe saptamana (nu de alta dar sa-i arata Anaayanei ca exista stiluri si frizuri pe care le apreciez). Trecand din pura intamplare pe la Oana Pur si Simplu… am dat de o bucata de creier pe numele lui Groparu. Nota 10 de la mine.

admin

Leave a Reply

Next Post

Greenpeace. Cine e Greenpeace?

Tue Jul 28 , 2015
… sau unde sa ma inscriu daca nu ma primesc in nici un partid comunist. Nu vorbeam de mine, si sper ca nici de tine, cel care tragi chiulul de la munca si citesti articolul asta. Ii urasc pe astia cu pacea lor verde la fel de mult ca pe […]

Ti-ar putea placea si