Te-ai lasa cucerit de un scaun de masaj Divina?

Daca iti doresti cu adevarat o experienta a relaxarii inedita si cum nu ai mai intalnit pana acum, Divina este pentru tine. Tot haosul zilnic trebuie pus pe pauza pentru cateva minute in fiecare zi pentru ca tu sa beneficiezi de o relaxare completa si asta este posibil cu scaunele de masaj de la Masatto.

Acest brand nu este doar definitia relaxarii in sine, ci este solutia care iti poate aduce chiar in propria casa acest maseur cu maini dibace, disponibil oricand sa iti ofere servicii de o calitate ireprosabila si rezultate semnificative cu privire la starea ta fizica.

De ce sa alegi scaunul Divina

Dupa o zi obositoare de munca ai senzatia ca nimic nu te mai poate ajuta pentru a te reface si pentru a continua si cu sarcinile pe care le ai de indeplinit acasa. Iata ca solutia este la cateva click-uri de tine si se numeste Divina, care este parte din gama Masatto.

Poate fi o experienta a placerii si a luxului care depaseste asteptarile pentru ca totul este la modul ultra: inteligent, performant, relaxant. Cum ar fi sa te intorci de la munca si sa te asezi intr-un astfel de scaun de masaj pentru a beneficia de un program creat special pentru tine si pentru necesitatile tale, care sa maseze exact punctele cheie?

Daca te intrebi inca de ce sa alegi scaunul Divina, ar trebui sa schimbi intrebarea in “Cum sa obtin mai repede scaunul Divina?”. Poti beneficia de relaxarea redata de acest fotoliu atat acasa, cat si la birou. Acolo unde simti ca un moment de respiro este necesar la un moment dat in zi.

Oricare dintre aceste scaune de masaj poate indeplini rolul pe care il cauti si anume de oaza special creata pentru tine sa te relaxezi exact cand iti doresti. Divina este un model potrivit pentru persoanele care au nevoie de o revigorare, care vine dupa senzatia de confort redata. Oricare dintre programele de masaj poate fi ca un boost de energie. In aceste conditii te-ai lasa cucerit de Divina?

Inovatiile Divina

Mecanismul pentru masaj 4D al fasciei este doar una dintre inovatiile Divina. Acesta are un unghi de extensie de pana la 165 de grade, alaturi de sistemul Zero Gravity, seturi de role destinate strict masarii gambelor si talpilor si multe alte sisteme de acest gen care pot veni doar in beneficiul tau.

Aceasta eficienta a fost dovedita pe parcursul timpului si echipa poate garanta ca fiecare client va fi multumit, de aceea Divina poate ajunge chiar la tine acasa pentru a-l testa daca iti doresti o stare de “ohh…”. Acceseaza site-ul pentru a vedea si alte informatii relevante.

Contact:

contact@masatto.ro

Bucuresti: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97 ;

+40 735 518 967

Cluj:

+40 756 478 789

admin

Leave a Reply

Next Post

Afla de la Botosaneanul ultimele stiri din fotbal si nu numai

Wed Aug 11 , 2021
Un trust de presa care are informatii si stiri despre diverse lucruri, din domenii diferite, este botosaneanul.ro. Aici poti citi stiri in fiecare zi si astfel esti informat cu privire la ultimele schimbari din orice domeniu de interes ai. Chiar daca este un trust local, aici poti gasi si informatii […]