Tinute care nu trec neobservate

Cum vara a dat deja primele semne, femeile se pregatesc, in felul lor specific, sa spuna ca schimbarea de sezon are loc. Si cum fac asa? Sucind capul barbatilor cu putina piele dezvelita si haine din ce in ce mai subtiri si mai usoare.

Cu lunile calduroase aflate la orizont, a venit timpul sa scoatem la aerisit fustele scurte, tricourile si culorile luminoase pe care barbatii le iubesc atunci cand sunt purtate de femei. Dupa luni de purtat straturi nenumarate de haine groase, iata cateva dintre tinutele care cu siguranta te vor face sa nu treci neobservata.

Rochii, multe rochii

In conformitate cu ultimele pareri emise de acei guru din moda, rochitele de vara sunt in topul listei produselor preferate de barbati atunci cand le poarta femeile. Aspectul jucaus, cu un look usor neingrijit al acestor tinute, combinate cu o atitudine gen “vecina de alaturi” este la fel de cuceritoare ca si clasica silueta a feminitatii de epoca.

Fie ca este vorba o talie conica sau o fusta in valuri, rochitele de vara aduc aspectul casual, dar chic, irezistibil.
Mai mult, in timp ce barbatii interpreteaza rochitele lejere ca fiind cele care le sucesc mintile, femeile le vad ca fiind echivalentul unor treninguri dama: confortabile, usoare si cu zero pregatiri necesare. O alegere din care toata lumea castiga!

Aspect chic pofesional

Se poate ca barbatiilor sa le placa in mod deosebit o femeie de cariera imbracata in tinuta bussines, dar le place, la fel de mult, sa vada partea serioasa, cerebrala a acestor femei. O tinuta studiata, ca si cum ai veni direct de la birou, ii duce cu gandul la faptul ca si viata acestor femei este la fel de profesionala si nu le este teama nici sa dea ordine, nici sa preia comanda.

Ochelarii de soare si camasa inchisa la toti nasturii completeaza acest look de femeie fatala. Daca l-ai cunoscut totusi in pauza de masa, poti sa deschei unul sau doi nasturi la bluza, in mod strategic, desigur, pentru a-i oferi un indiciu tentant si un semnal clar ca stii si sa te relaxezi atunci cand trebuie. Finiseaza aspectul cu o manichiura frantuzeasca, cercei simpli, o geanta gen servieta si tocuri cui.

Totul natural

Mai cu seama cand vine vorba de cofura si machiaj, barbatilor le plac cele destul de simple. De aceea, expertii recomanda femeilor pastrarea unui aspect natural, cu machiaj usor, putin blush in obraji si un ruj minimal.

Abordand astfel problema, el va intelege ca te simti confortabil in propria piele, iar ceea ce vede este chiar ceea ce esti. Pentru o coafura prietenoasa barbatilor, evita agrafele! Lor le place le nebunie sa-si plimbe degetele prin parul tau.

admin

Leave a Reply

Next Post

Pompele de caldura si cateva caracteristici ale acestora

Mon Sep 10 , 2018
  Fiecare interior locuit acumuleaza energie termica prin diverse locuri – mobila, podea, pereti si asa mai departe. Acestea au capacitatea de a absorbi din aer racoare sau caldura dupa caz, urmand ca apoi sa o elibereze treptat. Conteaza foarte mult a pastra o inertie termica mereu constanta si asta […]