Toate au mai fost spuse

Adica nu mai poti veni cu o idee noua in ziua de astazi. Toate rotile au fost inventate, toate piramidele au fost construite, toata lumea s-a batut cu restul, toti ceilalti au injurat pe cine au apucat si noua nu ne-a mai ramas nimic de facut decat sa repetam niste lucruri deja “fumate”. Le imbracam in haine noi, le pieptanam si le transpunem printr-o maniera personala, dar degeaba.

A copy of a copy of a copy….

M-am gandit la un moment dat sa strang toate tampenile asa zise “funny” pe care mi le trimite-ti pe mail si sa le postez pe un blog. Nu stiu de ce am crezut ca nimeni nu mai facuse asta inainte. Pentru a va satisface curiozitatea vizitati siteul ALL THE CRAP THEY SEND ME.

Pe francezi toata lumea vrea sa-i bata. Sunt ca si lingaii aia din prima banca la care simteai ca trebuie sa le tragi una peste ceafa in fiecare pauza. Si cand sa scriu si eu o chestie faina despre armata lor batuta pana si de granicerii italieni, dau peste Jaques-Francois Frenchhate si blogul lui I HATE FRENCH PEOPLE.

Datorita faptului ca nu reusesc sa ma fac inteles si unii “fani” ai blogului meu nu sunt capabili sa distinga gluma de lucrurile serioase, m-am gandit sa va expun matematic problema. Vroiam sa creez grafice prin care sa expun sinusoidal adevarurile si aberatile din proprozitile mele. Dar o tipa a fost mai rapida decat mine.

Ce a mai ramas de spus ? Daca imi vine alta idee si dau search pe net voi gasi inca 10 care s-au nascut cu cateva zile inaintea mea. Alegeti-va baba ca e frumos afara, si treceti inapoi la munca.

P.S. Atentie !!! Blog cu greseli gramaticale si de exprimare. Nu sunt ipocrit sa afrim ca sunt facute intentionat. Pur si simplu nu stiu scrie si vorbi corecte romaneste. In momentul cand veti mai sesiza asa ceva va rog nu fiti draguti cu mine, pentru ca nu mi se pare ca v-am menajat pana acum daca aveam ceva de spus. Va recomand sa folositi un limbaj la fel de necioplit ca si cand v-as spune eu ca v-am taiat cainele si l-am facut pane.

admin

Leave a Reply

Next Post

Caini pechinezi

Thu Apr 2 , 2015
Cainele pechinez este de talie mica, avand corpul lung si indesat. Capul este mare, fata plata, cu ochii mari, stralucitori, rotunzi, departati si intunecati. Botul este amplasat intre ochi, turtit, scurt si ridicat. Coada este curbata usor deasupra spatelui, acoperita cu o blana lunga, foarte bogata. Blana pechinezului, lunga si […]