Trei lucruri pe care nu le stiai despre angajare in videochat

Probabil ca primele lucruri pe care le vei auzi in spatiul public despre industria de videochat sunt dintre cele mai negative, care pun in discutie moralitatea angajatorilor, dar mai ales a celor care lucreaza in acest domeniu. Astfel, de multe ori videochatul este confundat in mod total eronat cu prostitutia sau traficul de carne vie, lucru care nu are nimic de-a face cu realitatea.

Putine sunt lucrurile pozitive care razbat din acest domeniu, iar unul dintre acestea este dat de salariile peste medie. Sunt insa o serie intreaga de aspecte pe car trebui sa le iei in calcul daca doresti sa aplici pentru o angajare in videochat. Sa vedem insa o scurta descriere a acestei industrii si a avantajele ce decurg din a lucra in aceasta meserie.

Flexibilitate in ce priveste programul

Sa te angajezi la un videochat nu este o munca cu nimic mai injositoare decat a lucra ore in sir, uneori si peste program, ca femeie de serviciu sau ingrijitoare la un azil de batrani. Sunt meserii diferite, bineinteles, fiecare cu partea ei de demnitate si de compromisuri.

Daca este sa ne referim insa strict la angajare in videochat BeYou Studio – videochat din Bucuresti, trebuie spus ca aici programul de munca se respecta in totalitate. Mai mult, orele suplimentare sunt remunerate ca atare, fara nicio discutie in aceasta privinta.

Un aspect extrem de important este flexibilitatea programului. Astfel, aproape oricine poate lucra in videochat, daca accepta de buna voie sa faca acest lucru, ca o activitate suplimentara, dupa terminarea serviciului obisnuit pe care si l-a ales dupa terminarea studiilor. Astfel, cu doar cateva ore de munca prestate suplimentar in fiecare zi, venitul tau pate creste simtitor, ajungand sa devina, din part-time, jobul tau principal.

Clienti de peste hotare

Un alt motiv pentru care sa te angajezi in videochat este discretia totala. Aceasta este garantata nu doar de catre angajator, care iti va promite prin contract ca nu va dezvalui datele tale personale nimanui, fara acordul tau.

Mai apoi, trebuie sa stii ca nu exista riscul sa te intalnesti cu persoane cunoscute de la tine de la bloc sau de la locul de munca principal. In industria de videochat, clientii sunt de obicei din afara grabitelor, multi dintre ei chiar de peste Ocean, astfel ca sansa intalnirii sau povestirii discutiilor intime catre rude sau persoane cunoscute este aproape imposibila.

Salarii motivante

Nu in ultimil rand, vorbim despre niste salarii mai mult decat motivante. In videochat, spre exemplu, comisioanele ajung si la 80 la suta din incasarile zilnice pe care le-ai facut. Astfel, iti pui serios intrebarea daca mai esti angajat sau partener in aceasta industrie, cu patronul de studio videochat.

admin

Leave a Reply

Next Post

Tot ce trebuie sa stiti despre prezbiopia

Fri Jun 21 , 2019
Atunci cand vine vorba despre afectiuni ale ochilor, multa lume se gandeste la miopie, la hipermetropie sau la astigmatism, insa mai exista si prezbiopia care este o afectiune importanta. Tocmai acesta este si motivul pentru care in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre aceasta. Una dintre cele mai […]