Trei motive pentru care magazinele online sunt superioare celor reale

In acest articol vom aborda subiectul hainelor online si a motivelor pentru care sa le cumperi in acest mod de la naami.ro. In mare parte romanii si-au indreptat atentia catre magazinele online, indiferent ca vorbim despre haine online, accesorii pentru caini, sau alte articole si obiecte care pot fi cumparate si din magazinele reale, insa din ce in ce mai multi dintre noi preferam sa cumparam online.

Acest lucru se datoreaza, probabil, economiei de timp, iar daca luam in considerare faptul ca multi isi iau cate doua joburi pentru a-s putea plati toate facturile si a avea un trai decent, este lesne de inteles ca putini isi mai permit sa piarda ore intregi prin magazine si pe drum de la magazin si inapoi acasa.

Astfel, cumparand haine online individul de rand face economie de timp, timpul pierdut pe drum pana acasa si inapoi este salvat, iar timpul pierdut printre raioanele de articole vestimentare prost aranjate, stim cu totii acea senzatie cand cauti niste jeansi de barbati si ii gasesti surprinzator printre cei de femei sau invers, cat si la coada la casa de marcat.

In acest fel facem economie de doua sau chiar trei ore, timp pe care de atlfel il putem folosi facand lucruri mult mai utile. In plus, hainele cumparate online ajung ori direct la noi la usa, ori la posta, in functie de tipul de transport pe care il alegem.

Asadar, dintre motivele pentru care romanii prefera din ce in ce mai mult sa cumpere haine online enumeram economia de timp, faptul ca hainele si restul de articole le gasim ordonate pe categorii, riscul de a gasi haine de copiii printre cele de adulti, sau haine pentru dame printre cele de barbati fiind inexistent.

Alte motive sunt oferta bogata, daca luam in considerare faptul ca un magazin are un spatiu limitat fizic, iar internetul are un spatiu virtual infinit, intelegem de ce oferta unui magazin online este mult, mult mai mare chiar decat cea a unui hyper-market.

Hainele online cumparate astfel sunt luate direct din depozit, ceea ce elimina problema spatiului si a chiriei pentru centrul comercial, si explica faptul ca un magazin online va avea mai intotdeauna in stoc toate felurile de haine, de toate culorile si marimile.

La nivel de economie de pret, orice magazin are o anumita limita pe care si-o impune in acest punct de vedere, deoarece daca magazinul vinde sub acel pret, logic, nu mai scoate profit si deci nu mai pot fi platite chiria si alte costuri aditionale.

In cazul unui magazin online acest lucru nu exista, intrucat costul pentru intretinerea unui site pentru un magazin nici macar nu se compara cu costul unui magazin real, lucru care vine in avantajul magazinelor de haine online.

admin

Leave a Reply

Next Post

Cum sa deveniti un makeup artist

Thu Jan 18 , 2018
Pentru a deveni un makeup artist, in primul rand aveti nevoie de talent si de imaginatie. Daca nu aveti aceste doua caracteristici debaza, nu veti avansa foarte mult in cariera si nu va veti remarca printre alti profesionisti in acest domeniu. Ca si in orice alta sfera de activitate, talentul […]